Έκανε το καθήκον της στη Νίσυρο η Κατταβιά

Τη νίκη που θα τις διατηρούσε τις ελπίδες ακόμη και για τον τίτλο, αλλά πολύ περισσότερο για την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του α’ ομίλου, πέτυχε η Κατταβιά η οποία πέρασε με 1-2 επί του Πολυβώτη μέσα από το γήπεδο Νισύρου για την 16η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Απ’ την άλλη πλευρά ο Πολυβώτης έμεινε στην προτελευταία θέση και στα τελευταία δύο ματς θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να μείνει στην κατηγορία.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 5’ με τον Φωτεινή και αυτό ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού παρά την πίεση της η ομάδα της Ρόδου στάθηκε και άτυχη με το δοκάρι του Νίκα στο 30ο λεπτό της συνάντησης.

Στην επανάληψη ισοφάρισε σε 1-1 η Κατταβιά με το πέναλτι του Νίκα στο 65’ μετά από χέρι αμυνόμενου μέσα στην αντίπαλη περιοχή.

Το ματς έγινε ροντέο στα τελευταία του λεπτά, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πετύχουν το γκολ της νίκης, κάτι που πέτυχε στο 90’ ο Αζίζ και διαμόρφωσε το τελικό 1-2, παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων πως ο σκόρερ ήταν σε αντικανονική θέση.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Καλκαβούρας, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης, Σακελλάρης, Καρακωνσταντής, Κουκουβίνος, Κάκιας (88’ Κάσαγδλης), Σβύνος, Φωτεινής, Σφακιανός, Χαρτοφύλλης Π., Χατζηνικόλας Β.Δ. (80’ Σταυριανός), Χατζηνικόλας Β.Κ.

Κατταβιά: Χατζηπέτρος, Παντελίδης, Γκλάβας (92’ Κρητικός), Μπουμπουλάκης, Τσόσκα (70’ Μερκούρης), Κιάρι, Σαχίνης, Κουμπιάδης, Ροδίτης (75’ Κυριακίδης), Νίκας, Αζίζ