Έπαιξαν με την φωτιά αλλά δεν… κάηκαν τα «ελάφια»

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχε στο μεγαλύτερο διάστημα η Ρόδος στην αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος) κόντρα στον Κλεάνθη, αλλά δεν «καθάρισε» τη νίκη και στο 95’ λίγο έλειψε να το… πληρώσει. Εν τέλει τα «ελάφια» επικράτησαν με 1-0 και έμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο Δημοτικό Στάδιο οι γηπεδούχοι μπήκαν με στόχο να διασπάσουν την άμυνα των Παραδεισιωτών με «όπλο» την κυκλοφορία της μπάλας και το παιχνίδι… υπομονής ώστε να βρεθούν οι κατάλληλοι διάδρομοι.

Όσο περνούσε η ώρα, ανέβαζε την πίεση της η ομάδα του Σκούνα και στο 36’ ήρθε το 1-0 όταν ο Τσιούνης με ωραία σέντρα βρήκε τον Χατζηβαλσάμη και ο δεύτερος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το προβάδισμα της Ρόδου που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων κράτησε και πάλι μακριά την Ρόδο από την εστία του Χειμωνέττου, ωστόσο τα «ελάφια» θα μπορούσαν να «κλείδωναν» τη νίκη στο 85’ όταν το σουτ Τσιούνη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή (95’) παραλίγο να υπάρξει… έμφραγμα για τους γηπεδούχους που είδαν την μπάλα να απομακρύνεται από το δεξί δοκάρι του Ψωμιάδη στην σέντρα- σουτ του Σκόρπου και έτσι έμεινε το 1-0 μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Κόλλιας, Τσέτσος, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Γκάϊδας, Γεωργιάδης (87’ Κουρέτας), Τρίγκας, Τσιούνης, Καμπούρης, Χατζηβαλσάμης (65’ Αλεξανδρίδης), Δήμας, Παυλίδης (90’ Γιωργάς)

Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Σιέχ, Γιαννίκος, Ατσίδης, Σορωνιάτης (89’ Ατσικνούδας), Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δράκος, Πλαγγέντης Γ. (75’ Θάνος), Πλαγγέντης Ελ., Σκόρπος