«Έφαγε»… ροπαλιά στις καθυστερήσεις ο Κολοσσός Κάστρου

Μέχρι τις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Κολοσσός Κάστρου ενάντια στον Ηρακλή Μαριτσών κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, ωστόσο στο 92’ «μίλησε» ο Χειμωνέττος που διαμόρφωσε το 0-1 υπέρ των πράσινων στην αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος). Διαμαρτυρίες από την πλευρά της ομάδας της Παλιάς Πόλης που θεωρούν ότι στο τέρμα των Μαριτσενών ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάϊντ.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο και οι φάσεις σπάνιζαν, με τους παίκτες του Κολοσσού πάντως για έχει μια ανούσια υπεροχή.

Στο μοναδικό σημείο που η πράσινη άμυνα ένιωσε πίεση ήταν στο 25’ όταν ο Πάττας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το τελείωμα του ήταν άστοχο.

Στην επανάληψη δεν άλλαξαν πολλά πράγματα, με τους γηπεδούχους να κρατάνε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, αλλά να μην βρίσκουν τρόπο να φανούν απειλητικοί.

Στο 70’ ένα καλό σουτ του Τσαλώλη από πλευράς φιλοξενούμενων πέρασε άουτ, όπως την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Αμπελά από την άλλη πλευρά, λίγο αργότερα.

Το γεγονός ότι οι παίκτες του Καμπούρη βγήκαν μπροστά όσο το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του προκειμένου να βρουν τον γκολ που έψαχναν, δημιούργησε κενά στα μετόπισθεν.

Τελικά στο 94’ από κόρνερ του Παπακωνσταντή και κεφαλιά-πάσα του Κώτσου, ο Χειμωνέττος με νέα κεφαλιά σχεδόν πάνω από την γραμμή, την έστειλε στα δίχτυα για το τελικό 0-1 που χάρισε τους τρείς βαθμούς στον Ηρακλή.

Σ’ αυτή την φάση υπήρξαν διαμαρτυρίες, όπως προαναφέραμε, από πλευράς Κολοσσού που ζήτησαν να ακυρωθεί το γκολ για οφ-σάϊντ.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Κασιώτης, Καλκαβούρας

Συνθέσεις:

Κολοσσός Κάστρου: Καμπούρης, Ζωάννου, Συμεωνίδης, Αμπελάς, Τσαλίκης (75’ Ρουφας), Πάττας, Κίτσος, Θεοδώρου (46’ Γιώτας), Περαντινός (60’ Τραγάκης), Κωνσταντινίδης, Αμοιρόπουλος

Ηρακλής Μαριτσών: Καστανάκης, Φελεσάκης (46’ Κώτσος), Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Καρίκης, Παπακωνσταντής, Κούρος (95’ Πίσκαπας), Μπιλιάς, Τσαλώλης, Χατζηκωνσταντής (80’ Μακρής)