Βόλτα Απολλωνιστών στην Κάλαθο με σούπερ Παλάζη

Με πέντε γκολ φιλοδώρησε την Θύελλα Πυλώνας στο γήπεδο Καλάθου ο Απόλλων Απολλώνων που επιβλήθηκε 0-5 στην αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Πρωταγωνιστής των νικητών ο Παλάζης που σκόραρε τρεις φορές.

Παρά το ευρύ σκορ, οι Απολλωνιάτες δυσκολεύτηκαν μέχρι να ανοίξουν το σκορ και από εκεί και έπειτα ξεκίνησε το… πάρτυ.

Στο 20’ ο Σαπαλίδης νικήθηκε από τον Μαρίνοφ στην εκτέλεση πέναλτι (παράβαση που κέρδισε ο ίδιος), αλλά οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα πριν το ημίχρονο όταν στο 42’ ο Παλάζης έγραψε το 0-1 με ωραίο σουτ.

Έγερνε το γήπεδο στην επανάληψη που στο 50’ με τον Παλάζη (πλασέ) και στο 55’ με τον Μακαρούνα (κεφαλιά) οι Απολλωνιάτες έφτασαν πολύ γρήγορα στο 0-3 τον δείκτη του σκορ.

Ακολούθησε το τρίτο προσωπικό τέρμα του Παλάζη στο 67’ και ένα του Κατσούλη στο 85’ για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος των φιλοξενούμενων.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καραγιάννης, Βλάχος

Συνθέσεις:

Θύελλα: Μαρίνοφ, Κλημαντής Κ., Κοντούλης (70’ Γκέτα), Βασιλάκης, Καραμαρίας (46’ Πατούνας), Στίλα, Λούππος, Χρυσαφίνης, Σκυλλαράκης, Ιβάνοφ, Καλανδράνης

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Πλάτσης, Σιφωνιός, Μακαρούνας Μ., Γεωργίου, Διακαναστάσης (68’ Σεντονάς), Ισκάς (46’ Πονήρης), Κυριαζάκος, Παλάζης, Γιαννακόπουλος Γ., Σαπαλίδης (30’ λ. τρ. Κατσούλης)