Δόξα… ανατροπής «βύθισε» περισσότερο την Ασπίδα

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Δόξα επικράτησε με 2-1 της Ασπίδας Σαλάκου στο γήπεδο Ψίνθου για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (α’ όμιλος), ψαλιδίζοντας ακόμη περισσότερο τις όποιες ελπίδες έχουν οι κιτρινόμαυροι για παραμονή.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Δατσέρη που «κόλλησε» το γόνατο του στον πάτημα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Με γκολ ξεκίνησε το ματς και μάλιστα με σκόρερ τον τερματοφύλακα της Ασπίδας, Γκίκα που στο σημερινό παιχνίδι αγωνίστηκε στην επίθεση.

Δικαιώνοντας τον προπονητή του, ο Γκίκας εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Τόππου στην σέντρα σουτ του Χατζησεβαστού, γράφοντας από κοντά το 0-1.

Γρήγορα το ματς ήρθε στα ίσα για τους «βυσσινί» που στο 20’ έκαναν το 1-1 με σκόρερ τον Καρίκη που βρήκε δίχτυα με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα ακριβείας του Πλύγκου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κυνήγησαν το γκολ της ανατροπής που θα τους έδινε τη νίκη και το πέτυχαν στο 60’ με τη νέα κεφαλιά του Καρίκη (2-1), μετά από σέντρα του Τσακίρη αυτή την φορά. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο Δατσέρης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Χατζησεβαστό που φαίνεται να είπε κάτι στον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Στέργος Γιακουμάκης, Βουλγαράκης

Συνθέσεις:

Δόξα Ψίνθου: Τόππος, Τσακίρης, Καβουκλής, Μπαρμπαντώνης, Κατσιδώνης, Τσοπάνογλου, Λυριστής, Καρίκης, Οχτάρας (65’ Παπανικολάου), Ορφανός Β., Πλύγος (88’ Ορφανός Χ.)

Ασπίδα Σαλάκου: Δατσέρης (62’ λ.τ. Βασιλείου), Χατζηκυριάκος, Γιουντζεσόϊ, Καρακώστας, Χατζησεβαστός, Ιρίμια, Λαθούρης, Αγγουράς, Γκίκας, Μάχλης,  Παπαχριστοδούλου (75’ Μαχλής)