Ζήτησε συγνώμη ο Αθανασίου και θεωρείται λήξαν το ατυχές περιστατικό με τον φίλαθλο κόσμο

Ένα περιστατικό που έγινε έξω από το Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή του Ιάλυσου, Παντελή Αθανασίου και μερίδα φίλαθλου κόσμου της ομάδας (μετά το τέλος του ματς με τον Ιωνικό) ήταν η αιτία που ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κλήθηκε σε απολογία από την διοίκηση του συλλόγου.

Πλέον το περιστατικό, μετά την δήλωση μεταμέλειας από τον Αθανασίου, θεωρείται λήξαν και υπήρξε σχετική ανακοίνωση από τους τοξοβόλους και δημόσια τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σωματείου:

Συγκλήθηκε χθες 30/11/15 έκτακτο Δ.Σ υπό την προεδρία του κ. Χατζηνικήτα, με μόνο θέμα την κλήση σε απολογία του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παντελή Αθανασίου. Ο λόγος της κλήσεως αφορούσε την απρεπή συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή με μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας, που έλαβε χώρα μετά το πέρας της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης της Κυριακής 29/11/15 με αντίπαλο τον Ιωνικό Νίκαιας, εκτός(δρόμος) του Οικονομίδειου Γηπέδου Ιαλυσού. Ο ποδοσφαιριστής που προσήλθε φανερά μετανιωμένος, κατέθεσε τη δίκη του άποψη για το ατυχές περιστατικό και αφού πρωτίστως ζήτησε συγνώμη από την διοίκηση αλλά και από το φίλαθλο κοινό( θα προβεί και σε δημόσια δήλωση) για αυτή του την συμπεριφορά, αποχώρησε. Το Δ.Σ λαμβάνοντας υπόψιν το όλο συμβάν και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους που αφορούν το αγωνιστικό και όχι μόνο τμήμα, αποφάσισε να επιβληθούν στον ποδοσφαιριστή τα προβλεπόμενα που ορίζονται από τον εσωτερικό κανονισμό και τα οποία θα του κοινοποιηθούν από τον γενικό αρχηγό της ομάδας. Η διοίκηση του Ιάλυσου καταδικάζει κάθε μορφή βίας είτε λεκτική, είτε σωματική, είτε εντός, είτε εκτός Οικονομίδειου Γηπέδου Ιαλυσού, με την ευχή τέτοια συμβάντα να μην επαναληφθούν ουδέποτε σε χώρους όπου ο λόγος ύπαρξης τους, είναι η ανάδειξη του αθλητισμού και η προβολή του πολιτισμού του τόπου μας. 

Η δημόσια τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή:

Με αφορμή τη συμμετοχή μου στο ατυχές λεκτικό επισόδειο με μερίδα φιλάθλων της ομάδας μας, που διαδραματίστηκε στο χώρο του Οικονομιδείου Γηπέδου μετά τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας, θέλω δημοσίως να ζητήσω συγνώμη για τα λεγόμενα μου που έν βρασμώ ψυχής ειπώθηκαν και τα οποία δεν τιμούν ούτε εμένα αλλά ούτε και τον οποιοδήποτε που έγινε αποδέκτης. Η συγνώμη μου αυτη προέρχεται από μια εκ βαθέων ώριμη σκέψη, κάνοντας την αυτοκριτική μου και είναι πέρα για πέρα ειλικρινής η διατύπωση της. Η μέχρι τώρα πορεία μου στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου, επιβεβαιώνει τον όρο “μεμονωμένο”, στο ατυχές αυτό περιστατικό. Είναι χαρά και τιμή μου να αγωνίζομαι στην ομάδα του ΓΑΣ Ιάλυσος που ως νεοφώτιστη, όλοι μαζί έχουμε καταφέρει να βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ελπίδα για ακόμη ψηλότερα. Δυστυχώς ή ευτυχώς λάθη στη ζωή όλοι κάνουμε, το σημαντικό όμως είναι η αναγνώριση αυτών και η μεταμέλεια. Αυτό λοιπόν πράττω εγώ, με την ευχή της πλήρους αποδοχής.