Ζευγάρωσε τις νίκες του ο Απόλλων με σούπερ Λολάκη

Χάρις τα δύο τέρματα του Λολάκη και εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το γεγονός ότι αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω σ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού (αποβολή του Παπαδόπουλου μόλις στο 1ο λεπτό), ο Απόλλων επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Λάρδου μέσα στο γήπεδο Απολλώνων για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Αυτή ήταν η δεύτερη επιτυχία των Απολλωνιστών την φετινή αγωνιστική περίοδο και πήραν βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας, ενώ οι Λαρδιακοί παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές πάλεψαν το παιχνίδι.

Μόλις στο πρώτο λεπτό ο Παπαδόπουλος ανέτρεψε τον Λολάκη που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ και αποβλήθηκε, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η γηπεδούχος ομάδας που πήρε τα ηνία και πίεσε για το γκολ που ήρθε στο 36’ όταν ο Λολάκης έκανε το 1-0 με κεφαλιά.

Δύο λεπτά αργότερα (38’) ο Χαρίτος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, αφού το πλασέ του έμπειρου επιθετικού απομακρύνθηκε πάνω στην γραμμή από τον Γιουτζεσόϊ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πλασέ, μετά από σέντρα του Χατζηκυριάκου, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0) και το στην συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά.

Παρότι με δέκα παίκτες η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου προσπάθησε να πιέσει για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφερε και οι Απολλωνιάτες πανηγύρισαν μια σημαντική επιτυχία.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Κόκκαλης, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος (66’ Πλάτσης), Γιουτζεσόϊ, Μπαϊράμης, Ισκάς, Γεωργίου, Γιαννακόπουλος (72’ Πονήρης), Μακαρούνας Μ., Λολάκης, Πλάτσης, Λαθούρης (90’ Κωνσταντάκης)

Ηρακλής: Μηλιός, Καστανίδης, Παπαδόπουλος, Χρυσαφίδης (46’ Νικόλλι), Διακοβασιλείου (48’ Καλοπήτας), Παπαίωάννου, Μπεννούρ (73’ Πέρος), Χαρίτος Β., Χαρίτος Ε., Ταγκάεφ, Κοντός