«Καθάρισε» ο Στεργιόπουλος το «τρίποντο» για τον Ορφέα

Μ’ έναν φοβερό Χρήστο Στεργιόπουλο που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρείς φορές και έκανε άνω- κάτω την αντίπαλη άμυνα, ο Ορφέας επικράτησε άνετα με 3-0 του Ευαγόρα στο ντέρμπι που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής (β’ όμιλος) της Β’ κατηγορίας.

Μετά το άκαρπο πρώτο ημίχρονο όπου η σπουδαιότερη ευκαιρία ήταν το σουτ του Στεργιόπουλου στο δοκάρι, ο νεαρός στράϊκερ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 65’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι για το 1-0. Σ’ αυτή την φάση πάντως οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν πως δεν υπήρχε παράβαση πάνω στον Γκρέσμι που κέρδισε την εσχάτη των ποινών για πέσιμο μέσα στην περιοχή, έπειτα από μαρκάρισμα αντιπάλου του.

Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 85’ για τον Στεργιόπουλο και την… παρέα του, αφού με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0 και κλείδωσε τους τρείς βαθμούς για τον Ορφέα.

Λίγο πριν την λήξη (90’) ο ίδιος παίκτης ολοκλήρωσε το επιθετικό του… κρεσέντο και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Με το τρίποντο αυτό ο Ορφέας πλησίασε στους τρείς βαθμούς από την δεύτερη Αναγέννηση Έμπωνας με παιχνίδι περισσότερο και περιμένει το ντέρμπι πρωτοπόρων για να… δει αν θα «ευνοηθεί» μετά το τέλος της 13ης αγωνιστικής.

Διαιτησία: Μίαρης, Κασιώτης, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ορφέας: Μαυρουδής, Διακοηλίας, Τσίρκος, Τσικούρης, Στόγιος (60’ Αλαφάκης), Ντριλόν, Σκιαθίτης (60’ Καρπάτσης), Γκρέμσι, Ψαράς, Λουκίσσας (70’ Πανούσης), Στεργιόπουλος

Ευαγόρας: Σαγρές, Πελεκάνος (60’ Κλημαντής), Βασιλόπουλος, Πέθακας, Αρνίταλλης, Κακολύρης, Λοσές, Παλυταρίδης, Παπαντωνίου, Λυκοπάντης (70’ Τσαταλιός), Αθανασίου