Μίχος: “Το βλέπουμε πολύ πιο σοβαρά”

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιάλυσου εν όψει του αγώνα που ακολουθεί την Κυριακή με τον ΑΟ Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι νησιώτες που προέρχονται από τη σημαντική νίκη κόντρα στην Κηφισιά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, γνωρίζουν ότι έχουν αρκετά δύσκολη αποστολή αφού καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα αξιόμαχο σύνολο που παρότι δημιουργήθηκε πριν μερικές εβδομάδες στα φιλικά αλλά και στο ματς με τον Κρουσώνα έδειξε ότι διαθέτει αξιόλογη ομάδα. Ο προπονητής των »τοξοβόλων», Πέτρος Μίχος, είδε τον Αθανασίου να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα κάτι που σημαίνει ότι ταλαντούχος μέσος συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα για τον κυριακάτικο αγώνα. Αντίθετα, οι Σταύλας και Παφιάκης δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως και αυτό σημαίνει ότι η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελιδα stoplekto.gr επικοινώνησε με τον Πέτρο Μίχο ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς με την Γλυφάδα λέγοντας:

Βλέπουμε το ματς με τον ΑΟ Γλυφάδας πολύ πιο σοβαρά απ” ότι αντιμετωπίσαμε την Κηφισιά. Για εμάς και αυτό που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα είναι ότι η σοβαρότητα, η συνέχεια και η διαρκής προσπάθεια μέσα στο γήπεδο είναι αυτά που μπορούν να μας οδηγήσουν στην επιτυχία και αυτά είναι που θα ζητήσουμε από την ομάδα. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο που βρίσκεται μπροστά μας και εκείνο που μας νοιάζει εμάς είναι τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, μετά από κάθε ματς αυτό που μετράει είναι να εισπράττουμε τα συν και τα μείον να μπορούμε να τα διορθώνουμε”. Στη συνέχεια, ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε:Είναι δύσκολο πρωτάθλημα για εμάς όπως και για όλες τις ομάδες όμως, απομονώνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προσπαθούμε να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε”.

stoplekto.gr