Νέες διώξεις κατά 4 ομάδων για ύποπτα χειραγώγησης ματς

Τελειωμό δεν έχουν οι φάκελοι της UEFA για ύποπτα ματς στην Ελλάδα που φτάνουν στα γραφεία της ΕΠΟ και οι οποίοι προκύπτουν από στοιχεία της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης “Sportradar”.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, οι αναμετρήσεις Βέροια-Ατρόμητος (1-1, 07/02), Αχαρναϊκός-Φωστήρας (1-1, 09/02) και Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής (0-1, 01/03) θεωρούνται ύποπτες για χειραγώγηση.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη στις ΠΑΕ Βέροια, Φωστήρα, Εθνικός Γαζώρου και Ηρακλής, προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Βέβαια, όπως έχει γίνει και στο παρελθόν οι ομάδες δεν κινδυνεύουν με κάποια τιμωρία, καθώς δεν υπάρχει δίωξη σε τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές τους, όπως έχει γράψει το SoccerPlusστο παρελθόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος:

1. Της ΠΑΕ Βέροια για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Super League, Βέροια-Ατρόμητος, 7/2/2015).

2. Της ΠΑΕ Φωστήρας για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Αχαρναϊκός-Φωστήρας, 9/2/2015).

3. Των ΠΑΕ Εθνικός Γαζώρου και ΠΑΕ Ηρακλής για πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (αγώνας Football League, Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής, 1/3/2015)”.

soccerplus.gr