«Σεληνιασμένοι» με το… καλημέρα Ηρακλής και Ταγκάεφ

Πρεμιέρα με το… δεξί και τον καλύτερο δυνατό τρόπο πραγματοποίησε ο Ηρακλής Λάρδου, επικρατώντας με 4-0 της ΑΕ Λέρου για την 1η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Μπάμπης Ταγκάεφ, αφού ο μεσοεπιθετικός των κυανόλευκων σκόραρε τρείς φορές, ενώ άλλο ένα τέρμα πρόσθεσε ο Ευαγγελίδης.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα του, αφού μόλις στο 8’ ο Μανώλης Χαρίτος άγγιξε το γκολ με σέντρα- σουτ που επιχείρησε, ωστόσο η μπάλα απομακρύνθηκε από το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Η απάντηση στην ευκαιρία των γηπεδούχων, ήρθε στο 15ο λεπτό με το σουτ του Τσάτσου που ανάγκασε τον Μήλιο σε απόκρουση με την… βοήθεια του δοκαριού.

Μετά το 20λεπτο, οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παπαδόπουλου ανέκτησαν τα ηνία του αγώνα και ο Ταγκάεφ ήταν «ζεστός». Στο 31’ εκμεταλλεύτηκε την κάθετη μπαλιά του Βασίλη Χαρίτου και με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα του Ταχιράϊ για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα (36’) ο Ταγκάεφ με φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ «έγραψε» το 2-0 για τον Ηρακλή, προτού στο 41’ βγει και πάλι σε θέση βολής από την μπαλιά του Παπαϊωάννου για το 3-0 με άψογο πλασέ.

Έχοντας «καθαρίσει» από το α’ μέρος, οι «ροπαλοφόροι» έριξαν ταχύτητα και δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Λεριούς. Στο φινάλε του ματς και συγκεκριμένα στο 85’ ο Στέφανος Ευαγγελίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μήλιος, Παπαϊωάννου, Καλοπήτας, Χρυσαφίνης, Παπαδόπουλος (60’ Καστανίδης), Λαγοπάτης, Κοντός Κ. (65’ Καμμάς), Χαρίτος Β., Χαρίτος Μ. (55’ Ευαγγελίδης Στ.), Μπενούρ, Ταγκάεφ

Λέρος: Ταχιράι, Καστής (75’ Βασιλείου), Καρπάθιος, Τσάτσος, Κοτσάνης, Δράκος Μ. (80’ Ζαφειρόπουλος), Κουρεβέλης, Ηλίας (70’ Ακοκλάνης), Καράγκιολης, Πλόχωρος Α., Τσιάρας