Στα πράσινα της Ρόδου οι Θεοδοσίου- Κεφάλας

Στην απόκτηση του Αντώνη Θεοδοσίου και του Μιχάλη Κεφάλας προχώρησε η Ρόδος που μ’ αυτό τον τρόπο θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της μ’ έναν αξιόπιστο ποδοσφαιριστή για τα μετόπισθεν, αλλά κι έναν για την θέση κάτω από τα δοκάρια. To fmtop.gr σας είχε ενημερώσει γι’ αυτή την εξέλιξη από τις 9 Ιουνίου. 

Τα τελευταία χρόνια με την φανέλα του Φοίβου πρωτίστως, αλλά και μ’ αυτή του Διαγόρα ο Θεοδοσίου είχε βασικό ρόλο στις ομάδες του και αποτελούσε εκ των κορυφαίων μέσα στην σεζόν.

Μπορεί να δώσει λύσεις στην άμυνα και στον χώρο του κέντρου, γι’ αυτό τα “ελάφια” τον έκαναν δικό τους, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό τους εν όψει της διεκδίκησης του τίτλου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Όσον αφορά τον Μιχάλη Κεφάλα και σ’ αυτή την περίπτωση δεν χρειάζονται… συστάσεις, αφού αποτελεί εκ των κορυφαίων γκολκίπερ του τοπικού μας ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόμενος με απόλυτη επιτυχία τις εστίες του Ιάλυσου και του Φοίβου την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Κεφάλα και τον αμυντικό Αντώνη Θεοδοσίου. Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου τους εύχονται ολόψυχα μία καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία, όπως και να πετύχουμε μαζί την υλοποίηση του μεγάλου μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Γ’ Εθνική Ερασιτεχνική Κατηγορία».