Στο ρελαντί ο Διαγόρας με σόου Μπρέσκα

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Διαγόρα, ο Μάριο Μπρέσκα οδήγησε τον «γηραιό» στην… επαγγελματική νίκη με 0-3 επί του Άρη Αρχαγγέλου στο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος).

Στο γήπεδο Παστίδας (λόγω τιμωρίας), ο Άρης έπαιζε το τελευταίο του… χαρτί για να μπορέσει να μπει «σφήνα» στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, ωστόσο η όποια ελπίδα «έσβησε» μετά την ήττα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Μπρέσκα που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά τους κυανέρυθρους στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Διαγόρα απείλησε στο 14’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ που αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Φαρμακαλή.

Στο 19’ ο Μπρέσκα μετά από μπαλιά του Προβατίδη, με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1 για την ομάδα του που έλεγχε τον ρυθμό μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου και διατήρησε το υπέρ της αποτέλεσμα.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Ταμπάσης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Καλημέρη έξω από την περιοχή και λίγο αργότερα (56’) από την πάσα του Λυμπερόπουλου, ο Ζουρούδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Ο θρίαμβος του Διαγόρα ολοκληρώθηκε στο 68’ με τον Μπρέσκα να βρίσκει και πάλι δίχτυα με σουτ από πλάγια θέση, εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Λυμπερόπουλου και διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Διαγόρας θα μπορούσε να είχε σκοράρει κι άλλη φορά, ωστόσο η κεφαλιά του Ζουρούδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτησία: Φιλιπάκου, Σταμάτης Γιακουμάκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Άρης: Φαρμακαλής (46’ λ. τρ. Καραγιάννης), Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Πομπού, Σαχίνης (76’ λ.τρ. Χατζημανώλης), Κρομμύδας, Κοντόγιαννος, Παρδαλός, Καλημέρης, Πελέκης (23’ λ. τρ. Λαμπριανός), Μπαϊρακτάρης

Διαγόρας: Ταμπάσης, Θεοδοσίου (71’ λ.τρ. Πασκούλεφ), Προβατίδης (62’ Πεταυράκης), Παπαδημητρίου, Φωτεινής, Σαλαμαστράκης, Αλημπάς, Ανδράλας (66’ Καπουράνης), Μπρέσκα, Ζουρούδης, Λυμπερόπουλος