Στο… ρελαντί ο εντυπωσιακός Αντίμαχος

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Αντίαμαχος επικράτησε με 3-0 του Διαγόρα Βατίου στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής και έφτασε έτσι τους 12 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «κόκκινοι» που πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημα των τελευταίων χρόνων είδαν τους Συντιχάκη και Πη (2) να σκοράρουν και πάνε έτσι «άνετοι» στο ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής περιμένοντας και τους υπόλοιπους παίκτες που δεν ακολουθούσαν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να ξεκινήσουν προετοιμασία.

Εικόνα

Οι «κόκκινοι» προσπαθώντας απ’ την αρχή απ’ τα πλάγια να επιτεθούν κατάφεραν μόλις στο 12ο λεπτό να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν ο Χατζησουλεϊμάν έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά και ο Συντιχάκης που κινήθηκε ωραία στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν κυρίως από στημένα να πατήσουν περιοχή χωρίς να απειλήσουν με αξιώσεις τον Μιχαλάκη.

Στο 37’ ο Πης προειδοποίησε με την κεφαλιά του να περνά λίγο άουτ και στο 40’ «χτύπησε» όταν μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Γαβριήλ Συνεσίου ο επιθετικός του Αντίμαχου πλάσαρε ιδανικά τον Τύρελη για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων έκαναν το 3-0 στο 54’ με τον Πη που έφτασε τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα κυκλοφόρησαν με ευκολία και αν δεν ήταν τόσο «φλύαροι» στην τελική πάσα θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλα τέρματα.

Το φιλμ του αγώνα :

12″ ΓΚΟΛ!!  Ο Χατζησουλειμάν έκανε την σέντρα από δεξιά ο Συντιχάκης κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι και με πλασέ έκανε το 1-0.

19′ Δυνατό σουτ του Θωνιάτη η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τύρελη.

37′ Σέντρα του Βακουφτσή,  κεφαλιά του Πη στο πρώτο δοκάρι λίγο άουτ .

40′ ΓΚΟΛ!! Υπέροχη κάθετη πάσα του Συνεσίου στον Πη που απέναντι στον Τύρελη έκανε εύκολα το 2-0.

43′ Κάθετη του Παπουρδάνου ο Χαρτοφύλης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Μιχαλάκη.

48′ Πάσα του Θωνιάτη στον Πη το πλασέ του χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Τύρελη.

54′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Χατζησουλεϊμάν από αριστερά ή μπάλα έφτασε στο  Πη ο οποίος απεφύγε ωραία τους αμυντικούς και πλάσαρε για το 3-0.

61′ Ωραία ένα δύο ανάμεσα σε Συνεσίου και Πη ο δεύτερος έκανε το σουτ με τον Πιτσουρδάκη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή .

72′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλειμάν απόκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Τύρελης.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Ζιώγας, Πης, Καράλιαμης και Συντιχάκης ενώ απ’ τον Διαγόρα Βατίου προσπάθησαν οι Μικκιού και Ζερβός.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Δημαράκης και Κόπανος.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Μιχαλάκης,  Βακουφτσής (68′ λ.τ. Βλαντιμίροφ ), Ιωαννίδης,  Ζιώγας,  Σωτίρι,  Καράλιαμης, Χατζησουλεϊμάν,  Θωνιάτης,  Συνεσίου (77′ Ανδρογιώργης) Συντιχάκης (60′ Μποιλής ),  Πης

Διαγόρας Βατίου : Τύρελης,  Αδάμος ( 58′ Περαντινός), Ζερβός,  Μοσχής, Πιτσουρδάκης,  Κυριακάκης,  Παπασταμάτης, Μικκιού (77′ Κοτζιάς ) , Παπουρδάνος, Χαρτοφύλης,  Κουρέλης (72′ Γρύλλης )

giafkasports.gr