Συνεχίζονται οι εργασίες ευπρεπισμού της πόλης της Ρόδου

 

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, από συνεργεία της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου, οι εργασίες ευπρεπισμού της πόλης,υπό την επίβλεψη του αρμόδιου αντιδημάρχου Μιχάλη Παλαιολόγου, ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Τα συνεργεία του δήμου, ενίοτε μικτά, ανάλογα με τις ανάγκες, στελεχωμένα από υπαλλήλους της Καθαριότητας και Πρασίνου, ξεκίνησαν πριν το Πάσχα με τον καθαρισμό της Μεσαιωνικής Πόλης, εντός και εκτός των τειχών, τον οποίο και ολοκλήρωσαν, για να συνεχίσουν λίγες μέρες μετά στη Νέα Αγορά και την ευρύτερη περιοχή, στο Μανδράκι.

 

Με συντονισμένες ενέργειες, εργάτες και οδηγοί και γενικότερα όλο το προσωπικό 4 συνεργείων της υπηρεσίας Καθαριότητας συνέχισαν επί δεκαήμερο,  μετά το Πάσχα, τον ευπρεπισμό και άλλων περιοχών.

Με μηχανοκίνητα σάρωθρα και φορτηγά τα συνεργεία του δήμου προχώρησαν στη βελτίωση της εμφάνισης των περιοχών Αγίου Ιωάννου, Αγίου Νικολάου, Ανάληψης και τις τελευταίες ημέρες στο Μόντε Σμιθ.

 

Σύμφωνα με τον κ. Παλαιολόγου, τα συνεργεία της Καθαριότητας θα προχωρήσουν, επί δεκαπενθήμερο,  σε εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης στο Ροδίνι και το Μόντε Σμιθ.

Συγκεκριμένα, τέσσερα συνεργεία, θα καθαρίσουν, το πρώτο στην περιοχή που περιλαμβάνεται από τη Λεωφόρο Ρόδου- Καλλιθέας, από την αρχή της λαϊκής μέχρι το γεφυράκι, το δεύτερο στην περιοχή από τα φανάρια του Ροδινιού μέχρι και τις νησίδες στη λεωφόρο Ρόδου- Λίνδου, το τρίτο συνεργείο στην περιοχή Χαλκιτών και τέλος, το τέταρτο θα ολοκληρώσει τον καθαρισμό του Μόντε Σμιθ, που ξεκίνησε την εβδομάδα που διανύουμε.