Σχετικά με Εμάς

Ο ΤΟΡ- FM Δωδεκανήσου ιδρύθηκε το 1995 από τον Κο Παναγιώτη Διακοφώτη που είναι και ο ιδιοκτήτης του μέχρι σήμερα, λειτουργεί ως ατομική επιχείρηση με ανοδική πορεία από την ημέρα της ίδρυσης του.
Το στίγμα του ο σταθμός το έδωσε από την πρώτη στιγμή που άρχισε να εκπέμπει στον αέρα του Αιγαίου καθώς ο σταθμός είναι μουσικοαθλητικός η αθλητικομουσικός ανάλογα με την εποχή του χρόνου.
Ο Σταθμός έχε την αποκλειστική μετάδοση του ΣΠΟΡ- FM για όλη την περιοχή του Νοτιοανατολικού Αιγαίου!!
Το κέντρο εκπομπής του σταθμού βρίσκεται στην πόλη της Ρόδου, χωρίς βέβαια να εκπέμπει από την πόλη σεβόμενος το περιβάλλον και τους γύρω του, εκπέμπει από την περιοχή ΚΑΙΡ όπου και οι υπόλοιποι Ραδιοσταθμοί της περιοχής, αναμεταδότες υπάρχουν στην περιοχή Προφήτη Ηλία όπου ακούει το υπόλοιπο νησί της Ρόδου.
Υπάρχουν όμως και αναμεταδότες σχεδόν σε κάθε νησί της Δωδεκανήσου , Κω, Κάλυμνο, Λέρο, Πάτμο, Κάρπαθο, Καστελόριζο, Τήλο, Χάλκη βέβαια χωρίς οικονομικό όφελος προς τον σταθμό, απλά πιστεύουμε ότι και αυτοί οι ΑΚΡΙΤΕΣ έχουν το δικαίωμα να ακούνε και να βλέπουνε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ αφού η απόσταση μας από την Τουρκία είναι ακριβώς μια ανάσα, και παλεύουμε καθημερινά να υπερισχύσουμε στην εμβέλεια των Τουρκικών ραδιοσταθμών.
Εδώ και περίπου ένα χρόνο εκπέμπουμε και Δορυφορικά το πρόγραμμα μας από τον δορυφόρο HELLASAT.
Κλείνοντας αναφέρουμε ότι είναι το μοναδικό αθλητικό ραδιόφωνο με την μεγαλύτερη εμβέλεια στο Αιγαίο και με ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα ακροατών, με αποτέλεσμα ο TOP – FM ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ να έχει γίνειΣυνώνυμο της ανάπτυξης του ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.