Υποδέχθηκαν τα πρώτα “χελιδόνια”

Τα πρώτα αεροσκάφη για την νέα τουριστική περίοδο υποδέχθηκαν, τη Κυριακή (29-3) στο αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου, σε συνεργασία με εκπροσώπους της εταιρείας RYANAIR και του stationmanager Ηλία Σκιαδά.

Τα μέλη του συλλόγου προσέφεραν, υπό τους ήχους ελληνικής μουσικής, στους πρώτους τουρίστες που ήλθαν από Βέλγιο και Σουηδία, μαργαρίτες, καραμέλες, νερά,  κρασιά, τυριά, ελιές, ντόπιο ψωμί και άλλα ροδίτικα προϊόντα. Μπαλέτα  με παραδοσιακές στολές χόρεψαν τοπικούς χορούς μαζί με τους τουρίστες.

Στο γλέντι συμμετείχαν οι πιλότοι και το πλήρωμα του αεροσκάφους της RYANAIR.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί τα μέλη του Μαρία Σούπερ, Ιωάννα Χότζα, Μουσχουρή Μάτση, Αρνέτα Μάτση που συμμετείχαν στην εκδήλωση υποδοχής, καθώς τον ακορντεονίστα μας κ. Σταύρο Μανωλά και το μπαλέτο DanceroftheSea.

Επίσης, ευχαριστούμε τις εταιρείες:

  • «Ξηροί καρποί Τζωρτζής» που προσέφερε καραμέλες
  • ΒΑΠ Κουγιός που προσέφερε τα νερά
  • Το Supermarket ΤΣΙΣΙΜΟΙΡΗΣ για τις ελιές και τα τυριά

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και ο κ. Σκιαδάς τα απέστειλε στη διοίκηση της RYANAIR στην Ιρλανδία. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου κ. Κώστας Μάτσης προώθησε τα video σε σουηδικές εφημερίδες στοχεύοντας  στη περαιτέρω  προβολή της Ρόδου στο εξωτερικό.