Παρέμεινε στο Φοίβο ο αρχηγός του

Σε ναυάγιο οδηγήθηκαν οι διαπραγματεύσεις του Φοίβου με τη Ρόδο για την μεταγραφή του Γιώργου Δελαπόρτα. Η Ρόδος θεώρησε πως οι απαιτήσεις του Φοίβου ήταν μεγάλες και απέσυρε το ενδιαφέρον της. Έτσι, στην χοροεσπερίδα του Φοίβου Άκης Δελαπόρτας, ανακοίνωσε τη παραμονή του Γιώργου Δελαπόρτα, μέσα σε κλίμα ικανοποίησης και χαράς. Η διοίκηση του Φοίβου εξέδωσε τη πιο κάτω ανακοίνωση:

“Έχουμε τη χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε ότι ο Αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας μας Γιώργος Δελαπόρτας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Γ.Σ. ΦΟΙΒΟ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής χοροεσπερίδας του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Άκης Δελαπόρτας ανακοίνωσε την παραμονή του Αρχηγού, διαψεύδοντας όλους όσους πίστευαν ότι ο Γιώργος Δελαπόρτας θα έφευγε από την ομάδα της καρδιάς του τον Ιανουάριο.

Όπως είναι φυσικό, στο άκουσμα της παραμονής του Αρχηγού της ομάδας, όλοι οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα”.

ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΜΩΡΑΪΤΗΣ

“Κατά τη διάρκεια της χθεσινής χοροεσπερίδας του Γ.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ έγινε και η κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή του δικύκλου.

Τον τυχερό λαχνό τράβηξε η Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου, κα Μίκα Ιατρίδη.

Ο αριθμός που κερδίζει είναι ο 1313 και ο νικητής του δικύκλου είναι ο Βοηθός Προπονητή της Ομάδας μας, Μανώλης Μωραΐτης”.