Ο ΓΣ Δωδεκάνησος στον ΣΦ ΠΑΟΚ

Επίσκεψη στο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου πραγματοποίησε χθες αντιπροσωπεία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος για να ευχαριστήσει τους φίλους του «δικεφάλου» για τη συμπαράσταση τους κατά τη διάρκεια της βράβευσης στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Με επικεφαλής τον πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και Περιφερειακό σύμβουλο Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστο Διακογεωργίου και την παρουσία μελών του Δ.Σ., των προπονητών και των αθλητών η ομάδα μας στο μπάσκετ με καρότσι επισκέφτηκε τους ΠΑΟΚτσήδες φιλάθλους, οι οποίοι τους επεφύλαξαν ένα θερμό καλωσόρισμα σε μία ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο δικό τους «σπίτι».
Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Ρόδου παρέδωσε αναμνηστική τιμητική πλακέτα στον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος με τη σειρά του έδωσε μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των αθλητών του συλλόγου. Εκ μέρους των φιλάθλων του Π.Α.Ο.Κ., ο Αποστόλης Λάλας είπε: «Καλωσορίζουμε στο κύτταρο της ομάδας μας στη Ρόδο τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας στο μπάσκετ με καρότσι. Αυτό που συνέβη στο «Βενετόκλειο» ήταν μία αυθόρμητη κίνηση απ’ όλους μας. Τέτοιες ενέργειες είναι στο DNA των ΠΑΟΚτσήδων. Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες, οπότε έχουμε πάντα λίγο περισσότερο το αίσθημα της δικαιοσύνης και αυτή η ομάδα είναι η πραγματική πρωταθλήτρια στη ζωή. Είμαστε όλοι Ροδίτες, έχουμε μεγαλώσει εδώ και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Είμαστε επίσης πολύ υπερήφανοι που την ενέργεια μας αυτή, τη χειροκρότησαν όλοι οι Ροδίτες φίλαθλοι, αποδεικνύοντας ότι στον αθλητισμό είμαστε όλοι μία οικογένεια. Θέλουμε να πούμε στα παιδιά της ομάδας ότι θα είμαστε δίπλα τους στα παιχνίδια και σε ότι χρειαστεί και μπορούμε να βοηθήσουμε».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, ο οποίος είπε: «Είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι για ότι συνέβη στο γήπεδο και συμβαίνει και τώρα. Είναι πρώτη φορά τόσο μεγάλη η αναγνώριση. Είναι κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ΠΑΟΚτσήδες. Στο διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος είμαστε μία οικογένεια και για το λόγο αυτό καλώ την αντιπρόεδρο Έλενα Κουνάκη για να σας παραδώσει τη μπάλα με τις υπογραφές των αθλητών. Αυτό που θέλουμε από σας είναι να στηρίξετε την προσπάθεια μας και να δώσετε το παρών στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Μας συγκινήσατε με τις ενέργειες σας και εύχομαι ότι καλύτερο σε σας και τον ΠΑΟΚ».
Στη συνέχεια, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ενώ οι οπαδοί του «δικεφάλου» φιλοξένησαν ιδανικά την ομάδα μας, ενώ όλοι μαζί παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε μία ξεχωριστή βραδιά στο κύτταρο των «ασπρόμαυρων» στη Ρόδο.

SAM_0787