Φουλ για τίτλο οι Μικτές Δωδεκανήσου

Κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και συνεχή χιονόνερο οι Μικτές Δωδεκανήσου προχώρησαν με νίκες με αντίπαλο τη Λέσβο και συνεχίζουν να είναι πρώτες. Οι Παίδες μάλιστα που κέρδισαν 1-0, ήταν ισόβαθμοι με τη Λέσβο και αποσπάστηκαν τρεις βαθμούς. Οι Νέοι κέρδισαν με 2-1.

ΠΑΙΔΕΣ

Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ζούνης με πλασέ στο 10’ μετά από σέντρα του Καραμανώλη, ο οποίος  στο 30’, ο Καραμανώλης σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.
Δωδεκάνησος: Καλανδρώνης, Αρέτογλου, Κοντός, Νικόλης, Χατζηδημητρίου, Αρίφης, Καραμανώλης, Τζουανάκης (75’ Ζαχαρίας), Ζούνης, Αλαβέρας (50’ λ.τ. Αντωνίου), Μαγιόγλου

ΝΕΟΙ

Στο 30΄ο Ραχάμι εκμεταλεύτηκε κακή συνενόηση Λιβισιανού – Καλλιώρα και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, 1-0. Οι Νέοι μας ισοφάρισαν στο 65΄όταν ο τερματοφύλακας απέκρουσε προσωρινά σουτ του Θαρρενού και ο Τριμμάτης με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα. ο παίκτης του Δικαίου και πάλι με εκπληκτικό σουτ στο Γ, στο 74΄έδωσε τη νίκη στην Δωδεκάνησο.

Δωδεκάνησος: Λιβισιανός, Βισβίκης , Κόρλος, Καλιώρας,Δασκαλάκης, Λώλης (46΄Γανωτάκης),  Κρεκούκιας, Κανάρης,Τριμμάτης (88΄Βογιατζιδάκης), Σβύνος (49΄Τρέχας), Θαρρενός

mikti n