Ξέσπασε στην επανάληψη

Παίζοντας καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο.Δικαίου επικράτησε με 4-1 των Ιπποτών και παρέμεινε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Χωρίς ρυθμό στο πρώτο μέρος οι κυανόλευκοι που στο δεύτερο ανέβασαν την απόδοση τους και έφτασαν στο τρίποντο-

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν όταν μετά από σέντρα του Δρόσου ο Μάκης Μποϊλής με κεφαλιά έγραψε το 1-0 για τον Δίκαιο. Παρόλο το γκολ ο Δίκαιος φάνηκε ότι και λόγω της αγωνιστικής απραξίας δεν είχε ρυθμό με τους Ιππότες να ισορροπούν στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν φάση για γκολ με τον Ντούσκου και τον Δίκαιο στο τελευταίο δεκάλεπτο να δείχνει ότι βρίσκει τα πατήματα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γιάννη Μανούσογλου ξεκίνησε και πάλι με γκολ όταν μετά από σέντρα του Πανόπουλου ο Δρόσος έκανε το 2-0 με κοντινή κεφαλιά βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριπολίτη όμως η απάντηση του Δίκαιου ήταν άμεση με τον Πανόπουλο να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και λίγο αργότερα να σερβίρει το τέταρτο γκολ στον Γιώργο Κεφαλιανό για το 4-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα :

2′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Δρόσου από αριστερά,  κεφαλιά του Μποιλή στην δεξιά για του Σκυλλά για το 1-0.

13′ Δυνατό σουτ του Δρόσου λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Σκυλλά .

20′ Σέντρα του Χατζηφούντα από δεξιά , σουτ του Πανόπουλου στην κίνηση άουτ .

21′ Ασυνεννοησία στην άμυνα Α.Ο Δικαίου,  ο Ντούσκου Α. έκανε το σουτ με τον Ντιμιτρίεβιτς να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

44′ Ωραία ατομική ενέργεια του Πανόπουλου το σουτ του μπλόκαρε αριστερά στην γωνία του ο Σκυλλάς.

45′ Δυνατό σουτ του Ντούσκου Α. λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς.

Ημίχρονο

47′ Δυνατό σουτ του Πανόπουλου από δεξιά μπλόκαρε ο Σκυλλάς .

48′ ΓΚΟΛ!! Σέντρα του Πανόπουλου από δεξιά κεφαλιά του Δρόσου και 2-0 για τον Α.Ο Δικαίου.

60′ Παράλληλη πάσα του Πανόπουλου στον Μποιλή ο οποίος έκανε το σουτ με τον Καρπαθάκη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει την γραμμή .

63′ Εκτέλεση φάουλ του Πανόπουλου έδιωξε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ ο Σκυλλάς .

70′ ΓΚΟΛ!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριπολίτη , άνοιξε το τείχος και η μπάλα κατέληξε στην δεξιά γωνία Ντιμιτρίεβιτς για το 2-1.

71′ ΓΚΟΛ!! Ο Ντούσκου Ε. ανέτρεψε τον Πανόπουλο με τον Δημαράκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πανόπουλος για το 3-1.

83′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τριπολίτη μπλόκαρε στην δεξιά του γωνία ο Ντιμιτρίεβιτς.

85′ ΓΚΟΛ!! Παράλληλη πάσα του Πανόπουλου στον Κεφαλιανό Γ. που από κοντά έκανε το 4-1.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από τους νικητές οι Βακουφτσής ,Οικονόμου και Πανόπουλος ενώ από τους Ιππότες άρεσαν οι Σώτα και Ντούσκου Ε.

Διαιτησία

Καλή η διαιτησία των Δημαράκη , Στάμου και Κρίκογλου.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Δικαίου : Ντιμιτρίεβιτς,  Θεοδώρου,  Χατζηφούντας,  Βακουφτσής, Σωτίρι,  Φυτάς (75′ Κουρζής ), Οικονόμου,  Χατζησουλειμάν,  Πανόπουλος,  Δρόσος (87′  Πασενίδης) ,Μποιλής (66′ Κεφαλιανός Γ.)

Ιππότες: Σκυλλάς, Σώτας,  Ζωάννου (54′ Καρπαθάκης )  Κωνσταντίνου,  Έλληνας,  Ντούσκου Ε., Αγγελάκης,  Νικηταράς,  Ντούσκου Α. , Τριπολίτης,  Ταφάνι (82′ Καπουράνι)

giafkasports.gr