Χειροκροτήστε τους πρωταθλητές Παίδες της Δωδεκανήσου

Παρότι τους κάλυπτε και η ισοπαλία, οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Σιφωνιού μπήκαν στο γήπεδο με διάθεση να παίξουν ποδόσφαιρο και με στόχο να «υπογράψουν» την κατάκτηση της πρωτιάς με μία εμφατική νίκη, κάτι που κατάφεραν από το πρώτο ημίχρονο. Τα παιδιά του Γιάννη Σιφωνιού ήθελαν τον τίτλο και τον κατάκτησαν πανάξια δείχνοντας ότι το ταλέντο στη Δωδεκάνησο υπάρχει δυνατό. Κέρδισαν και τη Χίο 4-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μόλις στο 6’, ο Τζουανάκης έβγαλε σέντρα- «λουκούμι» για τον Αρίφι, που άνοιξε το σκορ από κοντά με κεφαλιά, ενώ στο 13’, ο δημιουργός του πρώτου τέρματος «έγραψε» το 2-0 με έξοχο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 18’ ο Τζουανάκης σκόραρε με νέο όμορφο σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, κερδίζοντας την μπάλα μετά την επιστροφή της από το οριζόντιο δοκάρι, στην οποία την είχε στείλει ο Ζούνης.

Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 38’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Κοντό. Το κέρδισε ο Καραμανώλης, όταν μετά από επέλασή του ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αφού η μικτή Δωδεκανήσου είχε πετύχει τον αντικειμενικό της στόχο και δεν υπήρχε λόγος να κρατήσει το «γκάζι» πατημένο απέναντι σε μία πιο αδύναμη ομάδα.

Η μικτή Παίδων αγωνίστηκε με την παρακάτω σύνθεση:

Καλανδρώνης, Κεχαγιόγλου, Νικόλης (55’ Πιστόλας), Κοντός, Χατζηδημητρίου, Ζούνης, Τζουανάκης, Μαγιόγλου, Ζαχαρίας, Αρίφη (41’ Μπίλλης) (60’ Κοντονικόλας), Καραμανώλης (62’ Κοντονικόλας)

               Το «μπράβο» του Σιφωνιού

Τα συγχαρητήριά του έσπευσε να δώσει στους αθλητές του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής τους προσπάθειας ο προπονητής τους, Γιάννης Σιφωνιός:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά που πίστεψαν ότι μπορούσαν να τερματίσουν στην πρώτη θέση. Επίσης,  τους αξίζουν συγχαρητήρια που έπαιξαν  με αυτές τις συνθήκες.
Στο δεύτερο γύρο η εικόνα μας ήταν ακόμα καλύτερη σε σχέση με την εικόνα στο πρώτο γύρο, λόγω της δουλειάς που κάναμε για δύο μήνες στη Ρόδο»