Σε ημερίδα ο Υγρός Στίβος

Το Σαββατοκύριακο τρεις κολυμβητές του  ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΡΟΔΟΥ συμμετέχουν στην ημερίδα πρόκρισης στα Πρωταθλήματα στη Νίκαια και αισιοδοξεί για καλές επιδόσεις και προκρίσεις .

Ο Βάιος Κυριτσόπουλος έχοντας εντυπωσιάσει με τη συνεχή βελτίωσή του συμμετέχει για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες πισίνας και δοκιμάζει στα 50 μ. Πρόσθιο και 50 και 100 μ. Ελεύθερο προετοιμαζόμενος για το Στρατιωτικό Πρωτάθλημα και για πρροπτική μελλοντικής πρόκρισης στα 50 μ. Ελεύθερο στα Πρωταθλήματα Ελλάδας .

Ο 13χρονος Κυριάκος Μαυράκης στα 50, 100 και 200 μ. Πρόσθιο κατεβαίνει με πολύ φιλόδοξη διάθεση για πρόκριση και στα τρία αγωνίσματα στα οποία πρωταγωνιστεί τα προαγωνιστικά του χρόνια και έχει πρωταρχικό στόχο να κατέβει πολύ κοντά στα 3 λεπτά στα 200 μέτρα στην κατηγορία Παμπαίδων Β΄.

Η 14χρονη Κωνσταντίνα Διακοσταματίου θα βολτάρει σόλο το πρόγραμμα των αγώνων αφού θα εξαντλήσει τις συμμετοχές της στους αγώνες πέφτοντας  στα 50 και 100 μ. Πεταλούδα, 400 μ. Μικτή, 50, 400 και 800 μ. Ελεύθερο και μετά θα πάρει τις τελικές της αποφάσεις για τα αγωνίσματα που θα πέσει στο Πρωτάθλημα.

Και οι τρείς αθλητές βρίσκονται σε πολύ κατάσταση  μετά μια πολύ βαριά προετοιμασία στις διακοπές και αισιοδοξούν για το καλύτερο.