Τρέλα για Μπρέσκα που έρχεται την Δευτέρα

Μεγάλος ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών του Διαγόρα για την μεταγραφή του Μάριο Μπρέκα στον οποίο ετοιμάζουν υποδοχή. Ο Διαγόρας ανακοίνωσε την απόκτηση του.

“Ο Σλοβάκος διεθνής ποδοσφαιριστής Μάριο Μπρέσκα, που αποτελεί τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην Α΄Κατηγορία της ΕΠΣΔ, έρχεται αύριο Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 στο νησί!

Ο ποδοσφαιριστής που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Γ.Σ. Διαγόρας και αναμένεται να εμπλουτίσει το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου με την παρουσία του, θα φθάσει στις 6.30 μ.μ. και αμέσως μετά θα βρεθεί στα γραφεία του Συλλόγου προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μπρέσκα γεννήθηκε στις 27 Δεκεμβρίου 1979. Αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μεσοεπιθετικού. Είναι σπεσιαλίστας στην εκτέλεση κόρνερ και φάουλ και σκοράρει συχνά.

Ώς το 2004 αγωνιζόταν με επιτυχία σε ομάδες της πατρίδας του. Την περίοδο 2004-07  φόρεσε την φανέλα του Πανιωνίου, στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα, αγωνίστηκε στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ  Τη σεζόν 2007-08 επέστρεψε στη Σλοβακία αγωνιζόμενος με τη Ζίλινα και με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Το 2008-09 μετακινήθηκε στη Γερμανία αγωνιζόμενος στη Νυρεμβέργη, για να συνεχίσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα, στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου και στον ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Μπρέσκα έρχεται στο Διαγόρα από τον Παναργειακό, με σκοπό να τον βοηθήσει να κερδίσει την κατηγορία και να πάρει την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Στο διεθνές αεροδρόμιο «Διαγόρας» το νέο μεγάλο απόκτημα του «Γηραιού» αναμένεται να υποδεχτούν πολλοί φίλοι της ομάδας, οι οποίοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τις ουσιαστικές μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης, αφού αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά”.