Αστεράτη κοπή πίτας του Καμείρου και τιμή στον Κώστα Φιλιππίδη -φώτο

Στη Ρόδο βρέθηκε το Σάββατο ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου Κώστας Φιλιππίδης και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας  προσκεκλημένοι του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, στη κοπή πίτας  του συλλόγου που έγινε στη φάρμα του σουηδικού καφέ.

Τόσο ο Φιλιππίδης όσο και ο Κυτέας βραβεύθηκαν από τον Κάμειρο για την προσφορά τους στον αθλητισμό και γνώρισαν την αποθέωση, όπως και η νεοαποκτηθείσα πρωταθλήτρια Μαρία Γάτου. Για ακόμα μια φορά η διοίκηση του Καμείρου βράβευσε τους αθλητές και αθλήτριες του που πρωταγωνίστησαν, μέσα σε λαμπρή βραδιά και οργάνωση που παίρνει άριστα, όπως κάθε χρόνο.

“Η παρουσία του παγκόσμιου πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη στην εκδήλωσή μας, το γεγονός ότι στις τάξεις του συλλόγου υπάρχει και αγωνίζεται η μεγάλη πρωταθλήτρια του επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, καθώς και η ένταξη στο σύλλογό μας του προπονητή και πρώην πρωταθλητή Κωνσταντίνου Τσαταλού, μας προτρέπει να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να αναδείξουμε απ’ αυτό το αγώνισμα περισσότερους αθλητές”, αναφέρει μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου του συλλόγου.

Ο Κώστας Φιλιππίδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την προπόνηση των νεαρών αθλητών του συλλόγου, να τους δείξει ορισμένα από τα μυστικά του στην προπόνηση.