ΑΕΡΑς παραμονής… φύσηξε στην Κω!

Παίζοντας με πάθος σε όλη την διάρκεια του αγώνα και πηγαίνοντας σχεδόν πάντα πρώτοι σε όλες τις φάσεις οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Ρ.Α κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη κόντρα στον Α.Ο Δικαίου με 1-2 με γκολ του Τσαγκάρη και του Θοδωρή Λυριστή. Οι γηπεδούχοι είχαν ανοίξει το σκορ με τον Αντώνη Τριμμάτη μόλις στο 11’ αλλά από εκείνο το σημείο και μετά πραγματοποίησαν μια απ’ τις χειρότερες τους εμφανίσεις και δίκαια γνώρισαν την ήττα με 1-2.

Εικόνα

Μόλις στο 11ο λεπτά της αναμέτρησης ο ΑΟ Δικαίου κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από πάσα του Μάκη Μποϊλή ο Αντώνης Τριμμάτης έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Τύρελη για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, απείλησαν με στημένες μπάλες κυρίως, με τον Τριχιά να φτάνει σε 2-3 περιπτώσεις κοντά στο τέρμα και τον Γιακούμαρο να του λέει όχι.

Στο 43ο λεπτό της αναμέτρησης η Α.Ε.Ρ.Α κατάφερε να φτάσει στο γκολ όταν ο Τσαγκάρης έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Μαριά, η μπάλα στρώθηκε και πάλι στον Τσαγκάρη με το σουτ του να καταλήγει στην δεξιά γωνία του Γιακούμαρου και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται σωστά ως οφσάιντ αφού στο σουτ του Τσαγκάρη ο Τριχιάς βρισκόταν μπροστά στον Γιακούμαρο εμποδίζοντας τον να δει αποκρούσει.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι οι κυανόλευκοι φάνηκαν να βρίσκονται εκτός ρυθμού, έχοντας πρόβλημα και στην κατοχή και στην κυκλοφορία και οι φιλοξενούμενοι με πάθος σε όλες τις γραμμές του γηπέδου πίεζαν από στημένες φάσεις για το 1-2 καταφέρνοντας στο 73’ με τον Θοδωρή Λυριστή να το πετύχουν και κράτησαν το υπέρ τους σκορ μέχρι το τέλος πανηγυρίζοντας έτσι μια σπουδαία νίκη.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ την Α.Ε.Ρ.Α οι Κανάτας, Αμπαζάι, και Γιαννακάκης ενώ απ’ τον ΑΟ. Δικαίου ξεχώρισαν οι Βακουφτσής, Γιακούμαρος και Σωτίρι.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα Δημαράκης και Κρίκογκλου. Λάθος στην φάση του 1-1 απ’ τον Γιαμούζη που καταλόγισε το οφσάιντ.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Δικαίου: Γιακούμαρος, Βακουφτσής, Μαριάς, Σωτίρι, Θεοδώρου, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς (68’ Κουρζής), Πανόπουλος, Τριμμάτης (60’ Βλαντιμίροφ), Μποϊλής Μ., Δρόσος Χ.

Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Τύρελης, Καραγιάννης (68’ Λυριστής), Αμπαζάι, Πλύγκος, Πάλλας, Γιαννακάκης, Ανδρεόπουλος, Κανάτας, Τριχιάς (90’ Κοντάρης), Μασάδο, Τσαγκάρης.

giafkasports.gr