«Βυσσινί» πεντάλεπτο… τρόμου «έπνιξε» το Βαθύ!

Στο γήπεδο Αντιμάχειας (λόγω τιμωρίας των Καλύμνιων) διεξήχθη η αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική (Α’ όμιλος, Α’ κατηγορία BlueStarFerries) ανάμεσα στον ΑΟ Βαθύ και Δόξα Ψίνθου, με τους βυσσινί να παίρνουν το σημαντικό τρίποντο χάρις το 0-2 που διαμορφώθηκε μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά (ξεχώρισε το δοκάρι του Λυριστή με σουτ μέσα από την περιοχή στο 2’ που ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία), οι Ψινθενοί που είχαν την συμπαράσταση του κόσμου τους, ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα και στο 30’ άνοιξαν το σκορ.

Δράστης για τους βυσσινί ήταν ο Καρίκης που εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Βασίλη Ορφανού και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1.

Αυτό ήταν το δεύτερο τέρμα του έμπειρου επιθετικού σε ισάριθμες συμμετοχές με την φανέλα της Δόξας μετά την επιστροφή του στην Ψίνθο (είχε σκοράρει και στον Αρχάγγελο το περασμένο Σάββατο χαρίζοντας τον βαθμό στη νέα του ομάδα).

Πριν καταλάβουν τι έγινε οι τυπικά γηπεδούχοι, δέχθηκαν και δεύτερο τέρμα, αυτή την φορά από τον Πλύγκο που έγραψε το 0-2, παρά τις διαμαρτυρίες των Καλύμνιων πως υπήρξε οφ-σάϊντ του σκόρερ.

Μάλιστα οι Μπαϊράμης και Γαλουζής που βρίσκονταν στον πάγκο του ΑΟ Βαθύ αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή λόγω έντονων διαμαρτυριών.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μιχάλη Μανωλά «πάγωσαν» τον ρυθμό, διατήρησαν με ευκολία το υπέρ τους αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και τρίτο τέρμα, αλλά ο Καρίκης είδε το σουτ του να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.

Διαιτησία:  Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας, Ατσαλάκης

Συνθέσεις:

Α.Ο Βαθύ: Αμοργίνος, Κουλλιάς (46′ Φέκκας), Καρακιόζης, Κοτσάνης, Τσαγκάρης (65′ λ.τ Κουρσιώτης), Ανθούλης, Ασπράς, Μουσσάς (75′ Καζώνης), Λελέκης, Σαγρές Αρ., Σάντος

Δόξα Ψίνθου: Τόππος, Κατσιδώνης, Μπαρμπαντώνης (75’ Τσακίρης), Στελλάς, Ορφανός Χ., Τσοπάνογλου, Ορφανός Δ. (46’ Παπανικολάου), Ορφανός Β., Λυριστής, Πλύγκος (70’ Οχτάρας), Καρίκης