Κέρασε γκολ ο Γεωργαλλής και θριάμβευσε ο Φοίβος!

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ο Αντώνης Γεωργαλλής πέτυχε χατ- τρικ και ο Φοίβος που είχε επίσης σε φοβερή ημέρα τους Μόσχο (δύο γκολ)- Δελαπόρτα (ένα γκολ, τρεις ασίστ), δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με το ευρύ 8-0 του Απόλλωνα Καλυθιών, ο οποίος έπαιζε με δέκα παίκτες από το 3’ (αποβολή Ηλίας) και έγινε έρμαιο στις ορέξεις των κεφάτων γηπεδούχων. Σκόραραν επίσης οι Αρχοντούλης και Αγγελόπουλος στο ντεμπούτο του μετά την επιστροφή του στην Κρεμαστή.

Στην αναμέτρηση που έγινε για την 14η αγωνιστική του Α’ ομίλου στην Α’ κατηγορία BlueStarFerries, οι Καλυθενοί είχαν εξ αρχής δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ορφανίδη και έγινε ακόμα δυσκολότερα στο ξεκίνημα.

Μόλις στο 3’ ο Αγγελόπουλος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Ηλία, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας τον νεαρό πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Από τα έντεκα βήματα ο Γεωργαλλής έκανε το 1-0 στο 5’ και τρία λεπτά αργότερα (8’) ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε πολύ νωρίς το 2-0.

Μετά από σέντρα του Δελαπόρτα και κεφαλιά του Ορφανίδη στο δοκάρι, ο Μόσχος πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0 στο 17ο λεπτό.

Ακολούθησε το συρτό σουτ του αρχηγού του Φοίβου, Γιώργου Δελαπόρτα στο 24’ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (44’), ο  Ορφανίδης ανατράπηκε από τον Ταντίκη μέσα στην περιοχή και ο Φοίβος κέρδισε δεύτερο πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ και πάλι ο Γεωργαλλής για το 5-0 των Κρεμαστενών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κα πάλι με γκολ, αφού μετά από μακρινή μπαλιά του Δελαπόρτα, ο Αγγελόπουλος στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Φοίβου, σκόραρε με ωραία κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι (6-0).

Στο 75’ η συνεργασία Αγγελόπουλου- Δελαπόρτα και η σέντρα του δεύτερου, έβγαλε σε θέση βολής τον Μόσχο που από κοντά έκανε το 7-0 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90′ ο Αρχοντούλης με κεφαλιά στο 90ο λεπτό. Ο σκόρερ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Δελαπόρτα που έκανε πολύ καλό ματς και αξιοποίησε τους συμπαίκτες του.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Παπαβασιλείου, Σάββενας

Συνθέσεις:

Φοίβος: Κεφάλας, Γαργάλης, Λαμάϊ, Αξιώτης, Δελαπόρτας, Γεωργαλλής, Φελεγκάκης (61’ Μήτρου), Ορφανίδης (46′ Δημητρόπουλος), Αγγελόπουλος, Αρχοντούλης, Μόσχος

Απόλλων Κ: Ηλίας, Σταυρής, Μοσχηδιού, Ταντίκης, Μιχάλης, Στάθης, Σπαχίου, Αμερικάνας (33’ λ. τρ. Παπανθύμου), Νικολής, Μαχαιρίδης (4’ Χρυσανθής), Φιλιπάκκος

ΦΟΙΒΟΣ 1 ΦΟΙΒΟΣ 2 ΦΟΙΒΟΣ 3