Κυανέρυθρο πάρτι οκτώ αστέρων

Με απίστευτη διάθεση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και πέντε διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν, ο Διαγόρας έκανε… κομμάτια τον Κολοσσό Κάστρου για την 14η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(Α’ όμιλος), επικρατώντας με 8-0!

Στο Δημοτικό Στάδιο ο κόσμος του Διαγόρα ανταμείφθηκε και με το παραπάνω από τους παίκτες του Ρουτζιέρη που έπαιξαν φουλ επίθεση κόντρα στην ομάδα της Παλιάς Πόλης και σημείωσε την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη τους την φετινή αγωνιστική περίοδο.

Από την… ανάγνωση και μόνο του σκορ, όπως γίνεται αντιληπτό το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και οι παίκτες του Διαγόρα μοιράστηκαν τους ρόλους στο σκοράρισμα.

Τα πρώτα γκολ (τα μισά) επιτεύχθηκαν με το κεφάλι από τους ποδοσφαιριστές του «γηραιού» και στην συνέχεια δράση ανέλαβε ο Καπουράνης που σκόραρε τρείς φορές με πλασέ, πριν ο Θεοδώρου διαμορφώσει το σκορ.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Διαγόρα βρήκε ανταπόκριση μόλις στο 3’ όταν ο Λυμπερόπουλος με κεφαλιά έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του, στην πρώτη του συμμετοχή με την φανέλα της νέας του ομάδας, μετά την μεταγραφή του από τον Φοίβο.

Την… σκυτάλη πήρε ο Πεταυράκης που σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι (είχε σκοράρει μεσοβδόμαδα στο ματς κυπέλλου ενάντια στους Ιππότες και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του) που με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.

Με τον ίδιο τρόπο (κεφαλιά) ο Ζουρούδης στο 28’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Του… κεφαλιού τους συνέχισαν να κάνουν οι γηπεδούχοι και με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, όπου ο Σαλαμαστράκης σκόραρε με κεφαλιά το 4-0 του Διαγόρα στο 52ο λεπτό.

Ακολούθησε το τρίλεπτο του… Καπουράνη που σκόραρε στο 71’, το 73’ και το 74’ και έκανε το 7-0 για τον «γηραιό», που σταμάτησε στα οκτώ γκολ (8-0) χάρις το αυτογκόλ του Θεοδώρου στο 83ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Βασίλας, Πιτσάρη

Διαγόρας: Ταμπάσης (46’ Σαμολαδάς), Κόρλος, Θεοδοσίου, Φωτεινής, Παπαδημητρίου (46’ Καπουράνης), Ανδράλας, Σαλαμαστράκης (60’ Κυπριώτης), Αλίμπα, Πεταυράκης, Ζουρούδης, Λυμπερόπουλος

Κολοσσός: Παπαβέργης, Καστανίδης (55’ Τραγάκης), Συμεωνίδης, Γιώτας, Τσαλίκης, Πάττας, Κωνσταντινίδης (68’ Ρούφας), Θεοδώρου, Περαντινός, Αμοιρόπουλος, Ράμα