Μονόλογος και νίκη του Κλεάνθη στο Παραδείσι

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε την αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική (Β’ όμιλος, Α’ κατηγορίας BlueStarFerries) ενάντια στον Αντίμαχο ο Κλεάνθης, με τους Παραδεισιώτες να φτάνουν στη νίκη με σκορ 4-0, δημιουργώντας παράλληλα κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν περισσότερα τέρματα.

Στο ματς (ξεκίνησε με εικοσάλεπτη καθυστέρηση λόγω της αργοπορίας του πλοίου που μετέφερε την αποστολή των ερυθρόλευκων να φτάσει στο νησί μας) οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τα ηνία από το ξεκίνημα και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες.

Μόλις στο 3’ ο Δράκος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από επικίνδυνο γύρισμα του Πλαγγέτη Λ., ενώ ο ψηλόσωμος σέντερ φορ έστειλε την μπάλα άουτ στο 4’ με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Στο 11ο λεπτό ο Κατσαρός έσωσε πάνω στην γραμμή το πλασέ του Πλαγγέτη Γ. και στο 18’ ο Μοσκιού με κοντινή κεφαλιά δεν μπόρεσε να βρει τον στόχο.

Το γκολ ήρθε στο 35’ με σκόρερ τον Γιώργο Πλαγγέτη που εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του αδελφού του, Λευτέρη και πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή για το 1-0.

Ένα λεπτό νωρίτερα (34’) οι Πλαγγέτης Λ. και Σκόρπος είχαν χάσει την ευκαιρία να σκοράρουν όταν το σουτ του πρώτου αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα του Αντίμαχου και η προσπάθεια του δεύτερου πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Σαφέστατα πιο αποτελεσματικοί οι παίκτες του Σταυριανού στο β’ μέρος, έκαναν το 2-0 με τον Δράκο στο 62’ που έστειλε την μπάλα στην κενή εστία, έπειτα από φοβερή ατομική προσπάθεια του Λευτέρη Πλαγγέτη.

Στο 70’ το 3-0 ήρθε με το σουτ του Σκόρπου μέσα από την περιοχή, αφού πρώτα είχε αποφύγει τους αντίπαλους αμυντικούς και το… κερασάκι στην τούρτα τοποθετήθηκε από τον Γιώργο Πλαγγέτη που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το τελικό 4-0 στο Παραδείσι.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Ορφανός, Μαυρουδής (Κατσιδώνης)

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Καλημέρης, Σιέχ, Καρίκης, Γιαννίκος, Γρηγοριάδης, Μοσκιού, Δράκος (79’ Θάνος), Πλαγγέτης Λ, Πλαγγέτης Γ., Σκόρπος (71’ Ατσικνούδας)

Αντίμαχος: Φεσσάρας, Καράλιαμης, Ζιώγας, Κορκής, Μποΐλης, Μακρής, Συνεσίου, Παπανικολάου, Πης, Κατσαράς, Ατσαλάκης