Παππάς: Έχουμε μπροστά μας το μέλλον και την ανάπτυξη

«Θα συνεχίσω να προσπαθώ έτσι ώστε να αλλάξει το «δεδομένο» ότι, η υποχρέωση του κράτους είναι ρουσφέτι των πολιτικών για τους κατοίκους των νησιών μας» δήλωσε από την Ανεμόεσσα της Δωδεκανήσου, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς.

Στην Κάρπαθο περιόδευσε ο Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς, όπου σε συνομιλίες του στην αγορά του νησιού και συνομίλησε με επιχειρηματίες και κατοίκους, οπού αντάλλαξαν απόψεις και προβληματισμούς.

Στην συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, εκεί οπού τονίστηκε η ανάγκη να στηριχτούν οι κάτοικοι του νησιού και επιτέλους στυλωθεί η αξιοπρέπεια τους, ως ίσοι Έλληνες πολίτες, με δεδομένο πως δεν είναι λίγες οι φορές που τους λείπουν οι αναγκαίες και στοιχειώδεις υποδομές – παροχές του κράτους.

«Ο κόσμος αναγνωρίζει πως το τέλος αυτού του δύσκολου δρόμου έφτασε. Τώρα μπροστά μας έχουμε μόνο το μέλλον και την ανάπτυξη, την επομένη Κυριακή ψήφος στην Νέα Δημοκρατία θα σημαίνει στήριξη στους κόπους και τις θυσίες των Ελλήνων» δήλωσε ο Γιάννης Παππάς, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «ο Έλληνας έβαλε πλάτη τα τελευταία χρονιά για τις επόμενες γενιές, για τα παιδιά μας, πληρώνοντας τα λάθη των προηγούμενων δεκαετιών. Φτάνει πια. Στηρίζουμε την ανάπτυξη των νησιών, στηρίζουμε τον τουρισμό,  την ανάγκη για αξιοκρατία και σύγχρονες προσφερόμενες υπηρεσίες ακόμη και στον πιο απομακρυσμένο μικρό νησιώτη της Δωδεκανήσου, προτάσσοντας την συγκοινωνία και την Υγεία» κατέληξε.

pap