Παρέλαση… ελαφιών στο Βάτι

Ανέβηκε σταδιακά στο β’ ημίχρονο η Ρόδος στην αναμέτρηση ενάντια στον Διαγόρα Βατίου και πήρε την ευρεία νίκη με 0-5 για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Με το τρίποντο αυτό τα «ελάφια» έμειναν στην κορυφή και αποσπάστηκαν στο +4 από την δεύτερη θέση (με παιχνίδι περισσότερο από τον δεύτερο Ιάλυσο).

Σύμφωνα με την εικόνα του αγώνα στο πρώτο 45λεπτο, ο Διαγόρας ήταν ανταγωνιστικός και κρατούσε με σχετική ευκολία το μηδέν στην άμυνα.

Όλα αυτά μέχρι το 42’ όπου οι παίκτες του Σκούνα έλυσαν τον γόρδιο δεσμό, με σκόρερ τον Δήμα που με πλασέ από κοντά έγραψε το 0-1 για την Ρόδο.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα έγιναν απλούστατα για τους φιλοξενούμενους αφού στο 50’ ο Χατζηβαλσάμης έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του και στην συνέχεια (65’) ο Γεωργιάδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο επιθετικός μονόλογος των πράσινων συνεχίστηκε με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Καντιμοίρης να βρει δίχτυα για το 0-4 και το τελικό 0-5 διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Αντωνάς, Στεφανάκης, Τσέτσος

Διαγόρας Β.: Αναστασάς, Γιαννακόπουλος, Μοσχής, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Ντόστι, Μικκιού, Λερογιάννης (75’ Γεωργαλλής), Παπουρδάνος (65’ Λαζίδης), Μαυρομούστακος, Ξύπας (60’ Καψαλάκης)

Ρόδος: Ψωμιάδης, Καντιμοίρης Στ, Ανυφαντής (60΄Καμπούρης), Γκάϊδας, Θεοδωρέλλης, Τρίγκας, Δήμας, Παυλίδης (70’ Ευγενικός), Γεωργιάδης, Τσιούνης, Χατζηβαλσάμης (63’ Αλεξανδρίδης)