Περίπατος στο ΕΑΚ για τον Άρη 2013

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, ο Άρης 2013 επικράτησε με το ευρύ 0-6 του Ήλιου Ιαλυσού στο ματς που έγινε στο ΕΑΚ για την 9η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας.

Στο πρώτο τέταρτο το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα, ωστόσο από εκείνο το σημείο και έπειτα οι Αρχαγγελίτες πάτησαν… γκάζι και έφτασαν εύκολα στο τρίποντο.

Αφού ο Άρης είχε προειδοποιήσει στο 20’ με το σουτ του Κωστάκη που σταμάτησε στο δοκάρι, ο Παρδαλός στο 23’ άνοιξε το σκορ με μακρινό σουτ και στο 25’ έγινε το 0-2 με σκόρερ τον Κωστάκη που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα με την βοήθεια του δοκαριού.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο… περίπατος των φιλοξενούμενων που έφτασαν στο 0-3 στο 50’ με τον Κωστάκη και ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε χατ-τρικ σκοράροντας από την άσπρη βούλα το 0-4 μετά από πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Στον πίνακα των σκόρερ προστέθηκαν και οι Μπαρμπαντώνης (70’) και Κασιώτης (80’) σημειώνοντας από ένα τέρμα με τακουνάκι και πλασέ αντίστοιχα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-6.

Διαιτησία: Κασιώτης, Βλάχος, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ήλιος: Ρήγας, Μπιλιάς, Ζερβός, Χάλαρης (68’ Κλαδίτης), Βλάχος, Στάθης, Ορφανός, Χαραυγής, Κόκα, Καλαβρέζος (14’ Μάντζιαρης), Φλεβάρης (50’ Γεωργάς)

Άρης 2013: Μελαχρινός, Παρδαλός Στ., Φουτούλης (72’ Καπιτάνος), Μπαρμπαντώνης, Μαγιόγλου (34’ Αργυρού), Ρούφας (46’ Κασιώτης), Χατζηπαυλής, Παπαοικονόμου, Παρδαλός Τ., Κολιού, Κωστάκης