«Ροπαλιά» Χειμωνέττου στις καθυστερήσεις

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο γήπεδο Μαριτσών ο τοπικός Ηρακλής που επικράτησε με 2-1 του Καλυμνιακού χάρις σε γκολ του Χειμωνέττου στο 94’ και έτσι οι πράσινοι ξέφυγαν ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική (Α’ όμιλος, Α’ κατηγορία BlueStarFerries) και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μετά το ημίωρο, αφού πρώτα είχαν απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Κούρος που εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του Ζερβού στην σέντρα του Χειμωνέττου και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 34ο λεπτό.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την εκτελεστική δεινότητα του Κατσαρή στα φάουλ κι έτσι ο άλλοτε παίκτης του ΑΕΡΑ με απ’ απευθείας εκτέλεση έκανε το 1-1 για τον Καλυμνιακό.

Πίεσε στο τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού ο Ηρακλής για το γκολ της νίκης, το οποίο ήρθε στο 94’ με… δράστη στον Χειμωνέττο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πήρε την κεφαλιά- πάσα του Χατζηκωνσταντή μετά την εκτέλεση φάουλ του Παπακωνσταντή και με νέα κεφαλιά έκανε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους που σημείωσαν μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Καρκαλιανίδης, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Σαββιδάκης, Φελεσάκης, Χειμωνέττος, Παπαδημήτρης, Λορέντζος, Καρίκης (85’ Χατζηκωνσταντής), Παπακωνσταντής Κ, Κούρος, Μπιλιάς, Τσαλώλης, Κώτσος

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κοτσάνης, Καμπούρης, Κανέλλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Καννής, Τρικοίλης (90’ Ζαμπέλλας), Κοκκινίδης (75’ Κλάψης), Κατσαρής (85’ Χατζηδάκης), Κλειδαράς