Το… βιολί του ο Μπαϊρακτάρης και στα Μάσσαρι

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε ο Άρης Αρχαγγέλου που επικράτησε με 1-2 του Αστέρα στο γήπεδο Μασσάρων στο γειτονικό ντέρμπι για την 14η αγωνιστική (Α’ όμιλος, Α’ κατηγορία BlueStarFerries). Σκόραρε δις ο Μάριος Μπαϊρακτάρης που φέτος αποδεικνύεται σε… λίγα εκατό στο σκοράρισμα για τους Αρχαγγελίτες.

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα για το συγκρότημα του Αλεξανδρή που πάντως διατηρεί τις όποιες ελπίδες για να μπει «σφήνα» στην πρώτη δυάδα του ομίλου, ενώ ο Αστέρας έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα.

Δυνατά μπήκαν οι κιτρινόμαυροι και στο 10’ άνοιξαν το σκορ με τον Μπαϊρακτάρη που βγήκε απέναντι από τον Δημητρίου μετά από μπαλιά του Καλημέρη και έτσι έγραψε το 0-1.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν πάντως την λεγόμενη μεγάλη ευκαιρία για να πετύχουν γκολ.

Στην επανάληψη ο Άρης ζήτησε πέναλτι (52’) για μαρκάρισμα πάνω στον Καλημέρη που ήταν σε περίοπτη θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Δέκα λεπτά αργότερα (62’) ο Μπαϊρακτάρης βρήκε και πάλι τον τρόπο να χριστεί σκόρερ για δεύτερη φορά στο ματς, όταν έκανε την ατομική προσπάθεια και με σουτ έκανε το 0-2.

Δεν τα παράτησαν στην συνέχεια οι κυανόλευκοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με κεφαλιά του Μαρκόπουλου στο 82ο λεπτό.

Στην φάση του γκολ για τον Αστέρα, ο Κωστάκης τραυματίστηκε και χρειάστηκε να οδηγηθεί στο κέντρο υγείας για ράμματα, με τον Άρη να αγωνίζεται με δέκα ποδοσφαιριστές μέχρι το φινάλε αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές του.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Λαζός, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Αστέρας Μ: Δημητρίου, Μπάρτζος, Σκούμπρος, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε. (60’ Λαγοπάτης), Κοτσίκος, Λαουδίκος (70’ Κυριακάκης), Κοτσίκος, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος, Μουσακίνιας (40’ λ. τρ. Δεληγιάννης)

Άρης: Φαρμακαλής, Σαχίνης, Ζαρκαδούλας, Πομπού, Σταμούλης (60’ Παρδαλός), Πελέκης (60’ Κολιάδης), Κρομμύδας, Γκίκας (70’ Κωστάκης), Μπαϊρακτάρης, Λαμπριανός, Καλημέρης