Παππάς: Θα καταστρέψουν την Ελλάδα

«Οι ανεύθυνοι πολιτικοί πρέπει να σταματήσουν να μοιράζουν ευχολόγια και «cash machines» στους Έλληνες Πολίτες» δήλωσε από την Ρόδο, ο Γιάννης Παππάς.

Σε χωριά της Ρόδου βρέθηκε ο Υποψήφιος βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Παππάς, όπου συνομίλησε με αρκετούς φίλους και υποστηρικτές της Δημοκρατικής Παράταξης.

Ο κύριος Παππάς, κατά τις συναντήσεις του, επανέλαβε τις ρητές δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, για διατήρηση των συντελεστών ΦΠΑ, για τις άμεσες μειώσεις σε τρεις κρίσιμους τομείς της φορολογικής πολιτικής και συγκεκριμένα τα ακίνητα, το εισόδημα και τα κέρδη των επιχειρήσεων.

Ενώ επεσήμανε την σημαντική δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά, ότι με κυβέρνηση της ΝΔ «η εποχή του Μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικας».

«Τα πολιτικά ευχολόγια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τα εξαγγελλόμενα «cash machines» είναι μαθηματικά δεδομένο πως θα καταστρέψουν την Ελλάδα. Τα επόμενα εικοσιτετράωρα μέχρι το άνοιγμα των καλπών είναι κρίσιμα για την χώρα μας. Η Ευρώπη δεν θα ανεχτεί καμία από τις «μονομερείς ενέργειες» που περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε μεταξύ των άλλων ο κύριος Παππάς.

Κατά τις συναντήσεις του, ο Υποψήφιος Βουλευτής, είπε επίσης, πως «πρέπει ο Ελληνικός Λαός να καταλάβει πως τα λεγόμενα του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του είναι απλά ΚΟΥΦΙΕΣ υποσχέσεις».

Ο Κύριος Παππάς βρέθηκε επίσης στην εκδήλωση της ΔΑΚΕ δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου, αλλά και την ετήσια εκδήλωση του πρωτοπόρου ποδοσφαιρικού σωματείου ΓΑΣ Ιαλυσού.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιάννης Παππάς, δέχθηκε ευχές από φίλους και παλιούς συμμαθητές του, σε μια βραδιά που συμμετείχαν οι απόφοιτοι Καζουλείου – Βενετοκλείου της τάξης του 1985.

Τέλος, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Γιάννης Παππάς συμμετείχε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα που διοργανώθηκε από την Νομαρχιακή Διοικούσα επιτροπή του κόμματος στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου στην Ρόδο.

EVED ND EVED2 DAKE REUNION