Οι ορισμοί των αγώνων του κυπέλλου νήσων

Τρείς αναμετρήσεις θα διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες για το κύπελλο Δωδεκανήσου (όμιλος νήσων) και θα αναδειχθούν οι δύο ομάδες που θα βρεθούν στην προημιτελική φάση του θεσμού, εκεί όπου περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους οι Ιάλυσος και Ευκλής.

Την Πέμπτη θα γίνει το ντέρμπι της Κω ανάμεσα στον Αντίμαχο και τον ΑΟ Δικαίου, τους δύο εκπροσώπους του νησιού του Ιπποκράτη στην Α’ κατηγορία, ενώ ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα κληθεί την επόμενη Τετάρτη (28 Ιανουαρίου) να αντιμετωπίσει την Δόξα Καρδάμαινας σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο Κεφάλου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του νέου ζευγαριού που θα προκύψει, θα κληθεί στα προημιτελικά του θεσμού να ταξιδέψει στο νησί μας για να αντιμετωπίσει τον Ευκλή στο γήπεδο Σορωνής.

Παράλληλα το Σάββατο θα διεξαχθεί το άλλο ματς, αυτό ανάμεσα στην ΑΕ Λέρου και τον ΠΑΟ Κω στο γήπεδο Λέρου, με το νικητή να «πέφτει» πάνω στον πρωταθλητή Ιάλυσο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στο Οικονομίδειο.

Το πρόγραμμα:

Πέμπτη (14.30):

Αντιμάχεια: Αντίμαχος- ΑΟ Δικαίου

Σάββατο (11.30):

Λέρος: ΑΕ Λέρου- ΠΑΟΚ Κω

Τετάρτη 28/1 (14.30):

Κέφαλος: Δόξα Καρδάμαινας- Νικητής του αγώνα Αντίμαχος- ΑΟ Δικαίου

Υπενθυμίζουμε τα ζευγάρια για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου τα ματς είναι μονά (στην έδρα της πρώτης ομάδας) και θα γίνουν στις 4 Φεβρουαρίου. Είναι τα ακόλουθα:

Φοίβος- Διαγόρας

Ιάλυσος- Νικητής ΑΕ Λέρος-ΠΑΟ Κω

Ρόδος-Ηρακλής Μαριτσών

Ευκλής- Δόξα Καρδάμαινας/Νικητής Αντίμαχος- Δίκαιο