«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα κάνει χαρτοπετσέτα την Ελληνική ιθαγένεια» δήλωσε από την Πάτμο ο Γιάννης Παππάς

 

 

Σε νησιά του βορείου συγκροτήματος της Δωδεκανήσου βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στα Δωδεκάνησα Γιάννης Παππάς.

Ο κ. Παππάς, επισκέφτηκε τους Λειψούς, την Πάτμο, την Κάλυμνο και Κω και μίλησε για τις θυσίες που έχουν γίνει, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην Ελληνική Κυριαρχία που η κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά έχει καταφέρει να διατηρήσει. Κάτι το οποίο, όπως υπογράμμισε θεωρεί βέβαιο πως δεν θα γίνει με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. «Η ΝΔ είναι το τελευταίο ανάχωμα στην ανασφάλεια, τον μηδενισμό και τον λαϊκισμό μιας ακραίας και συνάμα επικίνδυνης Αριστεράς» όπως τόνισε.

«Οι Δωδεκανήσιοι έχουν ζήσει λιγότερο από 70 χρόνια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! Την ημέρα που οι διεθνιστές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα μοιράζουν το Αιγαίο σαν να ήταν παιδότοπος ΟΣΟΙ Δωδεκανήσιοι τους έχουν στηρίξει με την ψήφο τους, θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ για την ιστορία, τους προγόνους, την καταγωγή και για την ιθαγένεια τους! Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιθαγένεια τα στελέχη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα την κάνουν ή χαρτοπετσέτα ή σημαία ευκαιρίας. Ας μην είναι πολλοί εκείνοι που θα ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ την προσεχή Δευτέρα»!

72 73 74 75 76 78 79