Αλλάζει η εικόνα στα γήπεδα

Νέα εικόνα αναμένεται να αποκτήσουν πολύ σύντομα αρκετά από τα γήπεδα του νησιού της Ρόδου! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για το Ενωσιακό γήπεδο καθώς και αυτών του Θεολόγου και της Κατταβιάς. Το αμέσως επόμενο διάστημα θα αναρτηθούν και οι σχετικοί διαγωνισμοί. Παράλληλα, θα δημοπρατηθεί ξανά από την Περιφέρεια και η τοποθέτηση τάπητα στο γήπεδο Πηγαδίων Καρπάθου. Σε ότι έχει να κάνει με το Ενωσιακό γήπεδο, θα αποκτήσει τάπητα νέας τεχνολογίας (από τα πρώτα που θα μπουν στην Ελλάδα) και ο παλιός θα τοποθετηθεί στον χώρο που υπάρχει ακριβώς δίπλα (θα μετατραπεί και αυτός σε γήπεδο) μετά από σχετική συμφωνία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου με τον Δήμο της Ρόδου. Τα γήπεδα του Θεολόγου και της Κατταβιάς θα γίνουν ανταποδοτικά από την ΔΕΗ.
Ηλεκτροφωτισμός στις Φάνες, ακολουθούν και άλλοι
Μια ακόμα σημαντική είδηση είναι ότι σύντομα θα αποκτήσει ηλεκτροφωτισμό και το γήπεδο των Φανών. Το σχετικό έργο θα δημοπρατηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα ενώ παράλληλα θα γίνουν και άλλες παρεμβάσεις στα γήπεδα του νησιού προκειμένου να ετοιμάζονται για την αδειοδότηση τους. Ηλεκτροφωτισμός θα τοποθετηθεί επίσης στο γήπεδο της Λίνδου όπως θα βελτιωθεί και αυτός του γηπέδου της Παστίδας όπου υπάρχει πρόβλημα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα υλικά για τα δυο γήπεδα υπάρχουν και το μόνο που απομένει είναι να προκηρυχθούν οι διαγωνισμοί. Εργασίες θα γίνουν και στο Παραδείσι όπου ετοιμάζεται η μελέτη για το βοηθητικό γήπεδο το οποίο χρειάζεται σπορά και περίφραξη. Όταν το γήπεδο αυτό ολοκληρωθεί, θα δώσει οπωσδήποτε μια μεγάλη ανάσα στον Κλεάνθη και στα τμήματα του όπως και στον αθλητισμό της περιοχής γενικότερα.
Αναμένουν το ΕΣΠΑ
Σχετικά με τα υπόλοιπα γήπεδα τα οποία διαθέτουν ακόμα χωμάτινο αγωνιστικό χώρο (Κάλαθος, Κρητηνία, Πυλώνα, Απολακκιά, Διμυλιά, Λάερμα και Δαματριά), πρόθεση της Περιφέρειας και του Δήμου είναι να τα εντάξουν στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ προκειμένου να …πρασινίσουν και αυτά.

news12