Υπόσχεση Γκιρτζίκη για τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου

Μία πολύ σημαντική υπόσχεση από τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη έλαβε ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ, Παναγιώτης Διακοφώτης, που εφ’ όσον τηρηθεί, τότε ανοίγει με περισσότερες ελπίδες ο δρόμος για την άνοδο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στις εθνικές κατηγορίες.

Στα πλαίσια των αρχαιρεσιών της ΕΠΟ που έγιναν σήμερα σε ξενοδοχείο της Αθήνας, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μεταξύ τους.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, ο κ. Διακοφώτης ανέφερε το αίτημα του, ώστε ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου να αγωνίζεται στα μπαράζ ανόδου με ομάδες άλλων νησιών και όχι με αυτές τις Αττικής όπως συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Γκιρτζίκης υποσχέθηκε να πράξει αυτό που του πρότεινε ο ισχυρός άνδρας της ΕΠΣΔ και έτσι οι ομάδες μας αναμένεται να έχουν πιο εύκολο έργο στην προσπάθεια τους για άνοδο, κάτι που αποτέλεσε τα προηγούμενα χρόνια «αγκάθι» στον νομό μας για να εκπροσωπηθεί στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου.

Πάντως εκ παραδρομής, ανά δύο χρόνια, κάθε Ένωση θα αγωνίζεται με τις ομάδες τηιςΑττικής, ωστόσο αυτό σίγουρα μειώνεται αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν.