Θρίαμβος- πρόκριση του ΠΑΟΚ Κω στην Λέρο

Μεγάλη νίκη – πρόκριση για τον ΠΑΟΚ Κω ο οποίος παρόλο που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 55ο λεπτό κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του να προηγηθεί με 1-3 και τελικά να επικρατήσει 2-3 και περάσει στις «8» καλύτερες ομάδες στο κύπελλο Δωδεκανήσου. Η ομάδα του Λεωνίδα Κούτσικα που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν (πρώτη στο πρωτάθλημα και στους «8» του κυπέλλου) θα αντιμετωπίσει στο προημιτελικά στην Ρόδο τον Ιάλυσο.

Εικόνα

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα μοιρασμένο για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να μην βρίσκεται σε καλή μέρα και τον ΠΑΟΚ Κω να προσπαθεί απ’ την αρχή με τις πτέρυγες του πατήσει την περιοχή του Γκούτογλου και να κλείνει σωστά τους διαδρόμους στους επιθετικούς των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ ξεκίνησε καλύτερα πέτυχε γκολ με τον Πλόχωρο στο 55’ αλλά ούτε αυτό ήταν ικανό να την αφυπνίσει αγωνιστικά αφού ο ΠΑΟΚ Κω που έδειχνε να πατάει καλύτερα στην συνέχεια και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Μικέ Ξυπολιτά στο 68’.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ζαίμι έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του με 1-2 ενώ εκ των κορυφαίων του παιχνιδιού Μικές Ξυπολιτάς στο 78’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-3.

Το μόνο που κατάφερε η ΑΕΛ ήταν να μειώσει στο σκορ στο 91’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσάτσου για το τελικό 2-3.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Μαυρίδης, Ξυπολιτάς Μ., Μιχαηλίδης και Κασεμάι ενώ απ’ την ΑΕΛ ξεχώρισαν Τσάτσος και Δράκος.

Διαιτησία

Με λάθη ο Βουλγαράκης, χωρίς πρόβλημα Μαυρουδής και Καστής.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Λέρου: Γκούτογλου, Καστής (70’ Ντεληγιώργης), Καρνάς (75’ Ακογλάνης), Παπαχρήστου, Τσάτσος, Ηλίας, Μεραμπελιώτης (52’ Πλόχωρος), Γιαννουκάς, Φουντής, Δράκος.

ΠΑΟ Κω: Ναίσκες, Νυστάζος, Μυλωνάς, Ξυπολιτάς Γ., Κασεμάι, Ρείσης (46’ Σουλάι), Μαυρίδης, Μιχαηλίδης, Χατζηλάου (90’ Μακαράνα), Ξυπολιτάς Μ., Ζαίμι (85’ Ζαρνακούπης).

giafkasports.gr