Αρέσει και «κλείνει» Πασκούλεφ ο Διαγόρας

Το ρόστερ του με τον Ατάνας Πασκούλεφ αναμένεται να ενισχύσει ο Διαγόρας, αφού ο Βούλγαρος παίκτης άφησε άριστες εντυπώσεις στις προπονήσεις του «γηραιού» και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία.

Το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη θα «κλείσει» σύμφωνα με πληροφορίες τον 27χρονο ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανέρυθρων» στο χειμερινό «παζάρι» μετά τον Μάριο Μπρέσκα.

Τις προηγούμενες ημέρες ο έμπειρος Βούλγαρος πέρασε από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού επιτελείου που άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Άλλωστε πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα και έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας με παρουσία στον Εθνικό Αστέρα (2011-12, Β’ Εθνική), στην Κύμη (2012-13, Γ’ Εθνική) και στον Ζακυνθιακό που έπαιζε μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Είναι γεννηθείς στις 10 Ιουλίου 1987 και έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Βουλγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στην Τερνομόρετς, την Ρακόφσκι, την Μπρέτσκνικ, την Μάρεκ Ντούμπινιτσα και την Σέπτεμβρι Σόφιας.