Ξεκαθάρισε το… τοπίο στα προημιτελικά του κυπέλλου

Μετά την πρόκριση της Δόξας Καρδάμαινας επί του Αντίμαχου, συμπληρώθηκε το… παζλ της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου και πλέον τα τέσσερα παιχνίδια αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον στον δρόμο για την κούπα.

Όπως είχε κάνει γνωστό η ΕΠΣΔ μετά την κλήρωση των προημιτελικών, τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 4 Φεβρουαρίου, ωστόσο αυτό μπορεί να αλλάξει για τις αναμετρήσεις του Οικονομίδειου και της Σορωνής, καθώς υπάρχει μετακινούμενο σωματείο (ΠΑΟΚ Κω και Δόξα Καρδάμαινας).

Σίγουρα το ντέρμπι της Κρεμαστής ανάμεσα στον Φοίβο και τον Διαγόρα είναι αυτό που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή της κλήρωσης, όπως ενδιαφέρον είναι το παιχνίδι Ρόδος- Ηρακλής Μαριτσών (φιναλίστ πέρυσι).

Υπενθυμίζουμε τα ζευγάρια της φάσης των “8”, έτσι όπως διαμορφώθηκαν και μετά τις… εκκρεμότητες που υπήρχαν με τα παιχνίδια του κυπέλλου νήσων.

Αναλυτικά το πανόραμα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Δωδεκανήσου έχει ως εξής:

Φοίβος- Διαγόρας

Ιάλυσος- ΠΑΟΚ Κω

Ρόδος- Ηρακλής Μαριτσών

Ευκλής- Δόξα Καρδάμαινας

Φυσικά τα παιχνίδια είναι μονά στην έδρα της πρώτης ομάδας και οι ομάδες που θα πάρουν τη νίκη είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση ή τα πέναλτι (εφ’ όσον χρειαστούν) θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά, αυξάνοντα τις πιθανότητες τους για την κούπα στο φινάλε.