Άνετο «τρίποντο» για τον πιο… άνετο Άγιο Ισίδωρο

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πέτυχε ο Άγιος Ισίδωρος που επικράτησε εντός έδρας με 3-0 του Νηρέα στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), ξεφεύγοντας μ’ αυτό τον τρόπο από την επικίνδυνη ζώνη.

Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει κάποια ομάδα στο «άκαρπο» πρώτο 45λεπτο όπου η μπάλα παίζονταν κυρίως στον χώρο της μεσαίας γραμμής, αλλά στην επανάληψη ο Άγιος Ισίδωρος με τα γκολ των Μάνη στο 60’ με κεφαλιά, Χαρτοφύλλη στο 68’ με πέναλτι και Στελλά στο 90’ με σουτ, πήρε τη νίκη. Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσαν τον αγώνα οι νικητές λόγω αποβολής του Σάββενα Σ. στο 85’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μαυρουδής, Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος:Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Στελλάς, Δημητράκης, Σάββενας Μ. (72’ λ. τρ. Μόσχου Ρ.), Βονάκης, Χατζησάββας (80’ Διακοπαρασκευάς), Γεωργαλλής (63’ Μόσχου Γ.), Μάνης, Σάββενας Σ., Χαρτοφύλλης

Νηρέας: Κοσμάς, Ζούρδης, Κουτσουμπάρης, Στούρης, Φακέτι (70’ Αλαβάνος), Καβάζης, Χειμωνέττος, Καρίνος, Αυγενικού (75’ Τσουβάλας), Κουδούνης, Καρτάλης (63’ Λιαμής)