Άστο-Χ-ος ο Άγιος Γεώργιος κόντρα στον Άγιο Λουκά

Σ’ ένα παιχνίδι όπου σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, ο Άγιος Γεώργιος βρέθηκε πίσω κόντρα στον Άγιο Λουκά στο γήπεδο Μαλώνας, αλλά τουλάχιστον έσωσε τον βαθμό μετά το τελικό 1-1 μεταξύ των δύο ομάδων για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Το πρώτο ημίχρονο στο γήπεδο Μαλώνας ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα, ωστόσο οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν σε αρκετές περιπτώσεις να είχαν παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αφού είχαν την κυκλοφορία της μπάλας και τις ευκαιρίες.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή χάθηκε στο 25’ όταν ο Σκυλλαράκης έβγαλε σε θέση βολής τον Κοστόφ, αλλά ο επιθετικός των γηπεδούχος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ακολούθησαν στο 30’ η απόκρουσε του γκολκίπερ του Αγίου Λουκά στο τετ α τετ του Παλογιάννη και το δυνατό σουτ του Σκυλλαράκη στο 32ο λεπτό που σταμάτησε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Στην επανάληψη οι Αφαντενοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους κιτρινόμαυρους και με τον Μπάλα στο 58’ έκαναν το 0-1, αφού ο σκόρερ «κρέμασε» τον Στελλά με ωραίο πλασέ.

Αφού συνήρθε από το σοκ, η ομάδα του Γιάννη Χατζησταμάτη κατάφερε να βρει τα πατήματα της και απάντησε σχετικά άμεσα, αφού στο 65’ το σκορ έγινε 1-1.

Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Σάββας Ντύρος έκανε ωραίο γύρισμα στην περιοχή και ο Χατζηνικόλας με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους.

Μέχρι το φινάλε ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τα μετόπισθεν τους, παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει ώστε και στο φινάλε το τρίποντο, αλλά η κεφαλιά του Κοστόφ στο 90’ έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Μπερδεμπές, Βασίλας

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Στελλάς, Παπαδόπουλος, Χατζημανώλης, Γερακούδης, Ντύρος Παύλος (70’ Σακελλάρης), Γιωργάς, Παλογιάννης (50’ Ντύρος Σάββας), Χατζηνικολού (75’ Πονιάς), Σκυλλαράκης, Κοστόφ, Χατζηνικόλας

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Μυλωνάς, Σαλπέας, Μακρυδημήτρης, Χατζαντώνης, Καλογήρου, Λυριστής, Κοσμάς, Κυριαζής Γ. (90’ Σέντης), Μπάλας, Κυριαζής Μ. (85’ Σφουγγαριστός)