«Γαντζώθηκε» στην κορυφή ο Ευκλής

Δεν μοιάζει διατεθειμένος να αφήσει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) ο Ευκλής που για την 10η αγωνιστική έκαμψε την αντίσταση του αξιόμαχου Ροδιακού με το 2-1 στο γήπεδο Φανών.

Οι πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσαν για το γκολ, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου δεν τα κατάφεραν.

Σημαντικότερη στιγμή ήταν η εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη στο 40’ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το σουτ του Παυλίδη στο 45’ που και πάλι βρήκε το δοκάρι. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Ροδιακού που κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα τους, όποτε τους δίνονταν η ευκαιρία έβγαιναν μπροστά.

Στην επανάληψη οι πράσινοι μπήκαν ακόμη πιο δυνατά και στο 50’ με νέα εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη έκαναν το 1-0, προτού ο Κλάψης στείλει την μπάλα στο δεξί δοκάρι με ωραίο σουτ τρία λεπτά αργότερα.

Στο 62’ ήρθε και το 2-0 με τον Γεωργαντά που πλασάρε στο τετ α τετ τον Κνιφάτι και έδωσε… αέρα δύο γκολ στην ομάδα του.

Τρίτο δοκάρι για τον… άτυχο Ευκλή στο 70’ και πάλι με τον Μπερετούλη, ενώ ένα λεπτό αργότερα (71’) ο Γκιζλής με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 και έβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, αφού οι πράσινοι έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Μαριεττή και κράτησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Σαρρής, Ροδίτης

Συνθέσεις:

Ευκλής: Μαριεττής, Λαπάκης, Λαμπρόπουλος, Λάος (25’ Γεωργαντάς), Γκαρής, Παπαστεργής, Κρομμύδας, Τριανταφυλλίδης, Μπερετούλης, Παυλίδης (70’ Σχοινάκης), Μήτρου

Ροδιακός: Κνιφάτι, Μαλλιάκας (70’ Χαλκιάς), Τσακίρης, Τρίγκας, Γιαλουζής, Κλάψης, Κοντουδιός (77’ Τσιμπούκας), Σέντης (70’ Ζαμαντάκης), Αντωνιάδης, Γκιζλής, Χρυσοχόος