Διπλή «ροπαλιά» των Λαρδιακών και… φωνές του Ατρομήτου

Με 2-0 επικράτησε ο Ηρακλής Λάρδου του Ατρομήτου Διμυλιάς για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως έπρεπε να τους μετρηθεί γκολ ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των κυανόλευκων.

Το ματς στο πρώτο μισάωρο ήταν μονόλογος του Ηρακλή που δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ, αφού ο Στέφανος Ευαγγελίδης αστόχησε σε σημαντικές ευκαιρίες και έχασε πέναλτι στο 10’ στέλνοντας την μπάλα άουτ, μετά από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος.

Ισορρόπησε στο τελευταίο τέταρτο του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι και θα μπορούσαν και αυτοί σε ορισμένες περιπτώσεις να ανοίξουν το σκορ, κάτι που δεν έγινε και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με τους παίκτες του Κοντού να μπαίνουν δυναμικά και στο 50’ το σκορ άνοιξε με σκόρερ τον Στέφανο Ευαγγελίδη.

Στο 70’ έγινε η φάση για την οποία διαμαρτύρονται εντονότατα οι πράσινοι και έχει να κάνει με το σουτ του Ρουμελιώτη που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην κάθοδο της η μπάλα χτύπησε στο έδαφος, με τους ανθρώπους του Ατρόμητου ισχυρίζονται πέρασε την τελική γραμμή του τέρματος, αλλά τον διαιτητή να λέει παίζεται, αφού ούτε ο βοηθός Τάσης που είχε την εποπτεία της φάσης έδειξε κάτι.

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή, με σκόρερ τον Καμμά στο 85’ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο γήπεδο Λάρδου.

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Μουστάκας, Καλοπήττας, Καφάλας, Νικολή, Ευαγγελόπουλος (80΄ Καμμάς), Κοντός (72’ Διακοβασιλείου), Παπαϊωάννου, Φάκκας (65’ Μπεννούρ), Ευαγγελίδης Ι., Χαρίτος, Ευαγγελίδης Στ.

Ατρόμητος: Ζααλούκ, Αρφαράς, Φλεβάρης, Μετσάνης, Κουνιός, Θυριάκης, Παστός (30’ λ. τρ. Καρίκης), Μεγαλούδης (65΄ Ζουρούδης), Ντερομενάη (68΄ λ. τρ. Εξαδάχτυλος), Νουρεδίν, Ρουμελιώτης