Νίκες για τους πρωτοπόρους της Γ’ κατηγορίας

Με νίκες προχώρησαν στην 10η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας οι Πολύστρατος και Δαμάγητος που μάχονται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρίποντο και για τον Άρη 2013 που πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ήττα της Δήμητρας στην Κάλαθο και «επτάρα» του Δωριέα.

Αναλυτικά τα αποτέλεσμα και το τι έγινε σε κάθε παιχνίδι:  

Ήλιος- Πολύστρατος 1-4

Μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, αλλά στην επανάληψη ο Πολύστρατος πάτησε… γκάζι και επικράτησε εύκολα μέσα στην έδρα του Ήλιου. Όλα τα γκολ στο β’ μέρος λοιπόν για τους πρωτοπόρους της Γ’ κατηγορίας που απλοποίησαν τα πράγματα.

Δαμάγητος- Αλθαιμένης 3-2

Τα εύκολα… δύσκολα πήγε να κάνει ο Δαμάγητος στην αναμέτρηση ενάντια στον Αλθαιμένη, αφού προηγήθηκε με 3-0 και στο τέλος είδε τους πράσινους να φτάνουν σε απόσταση τους ενός γκολ το σκορ. Παρ’ όλα αυτά οι τρείς βαθμοί μπήκαν στο… σακούλι για την ομάδα από τον Θολό που κυνηγάει τον Πολύστρατο στην βαθμολογία.

Ταξιάρχης- Δήμητρα 2-0

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ταξιάρχης έκανε την μίνι έκπληξη και άφησε την Δήμητρα ακόμα πιο πίσω στην βαθμολογία, χάνοντας πλέον την επαφή της με την κορυφή.

Άρης 2013- Αδελφοσύνη 2-0

Σκοράροντας δύο φορές στο δεύτερο 45λεπτο, ο Άρης 2013 δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα στο γήπεδο Μασσάρων και πήρε τη νίκη κόντρα στην Αδελφοσύνη, «σκαρφαλώνοντας» στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Νίκη Ρόδου- Δωριέας 0-7

Αναμφίβολα το σκορ της αγωνιστικής για την ομάδα του Δωριέα που «φιλοδώρησε» με επτά τέρματα τη Νίκη Ρόδου.