Ξεσηκωμός για το ντέρμπι του κυπέλλου στην Κρεμαστή

Πλησιάζει η σέντρα στο μεγάλο παιχνίδι προημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα στον Φοίβο και τον Διαγόρα, το οποίο θα διεξαχθεί κανονικά (επέστρεψε σήμερα το πρωί η αποστολή του Φοίβου από την Λέρο και δεν ζήτησε αναβολή) αύριο (14.30) στο γήπεδο Κρεμαστής και θα δώσει στο νικητή το «εισιτήριο» για την τετράδα του θεσμού.

Η διοίκηση του Φοίβου έκανε κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Κρεμαστής να δώσει το παρών και να στηρίξει τις προσπάθειες των παικτών του Σάββα Ορφανίδη στον… δρόμο τις υπεράσπισης του τροπαίου (κάτοχος του κυπέλλου τα δύο τελευταία χρόνια).

Πάντως και από την άλλη πλευρά, αυτή του Διαγόρα υπάρξει κινητοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που αναμένεται να δώσουν και αυτοί από την πλευρά τους βροντερό παρών και να στηρίξουν το συγκρότημα του Πέτρου Ρουτζιέρη να φτάσει στο διπλό της πρόκρισης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πρόκειται για μια αμφίρροπη «μάχη», ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν και την πρωτιά στον α’ όμιλο της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Όλοι ευχόμαστε να γίνει ένα καλό παιχνίδι με παρουσία του κόσμου και των δύο ομάδων μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, όπως αρμόζει στην ιστορία των δύο ιστορικών σωματείων του νησιού μας και ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά.