Ετοιμοπόλεμοι και χωρίς προβλήματα οι δύο «μονομάχοι»

Φοίβος και Διαγόρας ρίχνονται σε πολύ λίγο στην «αρένα» της Κρεμαστής με στόχο το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου, με τους δύο προπονητές να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Σάββα Ορφανίδη από πλευράς Κρεμαστενών που προπονήθηκαν στο γήπεδο της Λέρου το προηγούμενο διάστημα (λόγω της γνωστής ταλαιπωρίας με τον αποκλεισμό που υπέστη η αποστολή του Φοίβου λόγω κακοκαιρίας), ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Ρουτζιέρη στην αντίπερα όχθη που έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους παίκτες του για το μεγάλο ντέρμπι.

Τα «όπλα» λοιπόν κάθε ομάδας είναι παρόντα σ’ αυτή την «μάχη» που… μεταφέρεται από την Α’ κατηγορία BlueStarFerries(α’ όμιλος) στο κύπελλο και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους και των δύο ομάδων και όχι μόνο που αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παίκτες του Διαγόρα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια λόγω πένθους, αφού έφυγε από την ζωή η μητέρα του α’ αντιπροέδρου του συλλόγου, Μανώλη Γλυνού.